По-рано този месец имаше някои изтичания на информация за предстоящия

...
По-рано този месец имаше някои изтичания на информация за предстоящия
Коментари Харесай

Изтекли изображения разкриват Motorola Razr 2024 в целия му блясък

По-рано този месец имаше някои приключвания на информация за идния Motorola Razr 50 Ultra, прочут още като Motorola Razr 2024. Устройството към този момент получи BIS документ в Индия, а също по този начин изтекоха и негови изображения в действителни условия.

Сега ново приключване на информация демонстрира голям брой изображения на базовия модел Motorola Razr 50.

В документите освен са показани изображения от всички направления на базовия Motorola Razr 50, само че пък са разкрити някои основни спецификации на модела. Разглеждайки изображенията, смарт телефонът има голям похлупак на екрана, завит към двете камери, сходно на предшественика. Устройството е показано в един от цветовете му – виолетов.

Говорейки за спецификациите, би трябвало да се означи, че те може и да не са точни. Независимо от това, подадената информация от TENNA разкрива, че Motorola Razr 50 ще се зарежда от 8-ядрен процесор с тактова периодичност 2,5 GHz, посочен като Dimensity 7300X на MediaTek, комбиниран с от 8 до 16 GB RAM.

Документацията разкрива също, че смарт телефонът може да се предлага със 128 GB до 1 TB вградена памет и евентуално ще се зарежда от 4200 mAh батерия. Дисплеят на устройството е посочен като 6,9-инчов FHD+ OLED със 120Hz периодичност на освежаване, със SGS документ за ниска синя светлина и SGS документ срещу размазване при придвижване. Външният екран ще бъде 3,6-инчов OLED панел с разграничителна дарба 1 056 x 1 066 пиксела.

Според информацията Motorola Razr 50 се чака да разполага с двойна камера с резолюция 50 МР + 13 МР, както и 32 МР селфи камера. Устройството ще бъде снабдено и със скенер за пръстови отпечатъци. Според информацията, Motorola Razr 50 ще бъде с размери 171,3 x 74 x 7,2 мм и тегло 188 грама.

Според слуховете за Motorola Razr 50 Ultra се твърди, че цената му в Европа ще бъде към 1200 евро, същата каквато беше тази на Motorola Razr 40 Ultra, несъмнено сега тя е много по-ниска (около 1500 лева). Появиха се и детайлности за камерата и батерията на Motorola Razr 50 Ultra, като съгласно слуховете той ще бъде оборудван с двойна камера 50 MP + 50 MP и може да има батерия с потенциал 4000 mAh.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР