Още в началото на януари учените от Световната здравна организация

...
Още в началото на януари учените от Световната здравна организация
Коментари Харесай

Какво прикрива Китай за COVID-19?

Още при започване на януари учените от Световната здравна организация (СЗО) трябваше да дойдат в Китай, с цел да изследват произхода на. Членовете на екипа и техническите детайлности бяха авансово утвърдени от китайското държавно управление, само че в последния миг Пекин отхвърли достъп на проверяващите. Това накара СЗО да предприеме рядката стъпка да разкритикува дейностите на Китай и страната беше принудена да пусне учените.
Това обаче изведе на напред във времето един по-сериозен проблем - неспособността на СЗО да изследва всички версии за произхода на. Светът би трябвало да знае дали има възможност SARS-CoV-2, вирусът, който предизвиква Covid-19, да е тръгнал от лаборатория. Екипът на СЗО обаче ще се базира на отчети на китайски учени, вместо да стартира без значение следствие.
 СЗО прикани Англия да се откаже от всеобщата имунизация СЗО прикани Англия да се откаже от всеобщата имунизация
Властите на Обединеното кралство и други страни в началото би трябвало да се откажат от проектите за бърза всеобща имунизация на населениет...
Като се има поради, че китайските управляващи постепенно популяризират информация, санкционират учени и лекари, които споделят клинични и геномни детайлности за новия ковид, и постоянно са направлявали описа за възникването му, това не е обещаваща основа за следствието на СЗО. Д-р Дейвид Релман от Станфордския университет, който загатна за опцията вирусът да е изминал от лаборатория, споделя: ``Въз основа на оскъдната обществена информация за следствието на СЗО, наподобява, че организацията не е показала всички гледни точки и вероятности на заинтригуваните страни или не е употребила всички способи за изследване ".
В отговор на въпрос дали екипът на СЗО ще проверява теорията за лабораторния генезис на вируса, доктор Питър Бен Ембарек, началник на екипа, споделя: " Ако нашите проучвания сочат към вероятен лабораторен случай, тогава ще бъдат включени други интернационалните механизми за документиране на сходно събитие. Ще отнеме време и спомагателни сили ".
Възможно ли е вирусът да е тръгнал от лаборатория - целия материал четете в изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР