Няколко полицаи бяха откарани по спешност в болница, след като

...
Няколко полицаи бяха откарани по спешност в болница, след като
Коментари Харесай

Полицейски служители в Бирмингам в болница, след като бяха „напръскани с течност“ при обаждане за „подозрения за палеж“

Няколко служители на реда бяха откарани по неотложност в болница, откакто върху тях беше напръскано мистериозно вещество по време на позвъняване поради дребен пожар в Бирмингам.

Полицията на Уест Мидландс се е отзовала на случай в Тайбърн към 2:20 сутринта през днешния ден (четвъртък, 16 май), откакто мъж се е барикадирал в парцел. Когато пристигнали, те разкрили дребен огън в стълбището на блока и съумели да го потушат.

Секунди по-късно обаче незнайна течност - за която се допуска, че е амоняк - била пръскана против четиримата служители на реда. 38-годишен мъж е задържан по съмнение за тенденциозен палеж с заплаха за живота и нахлуване над полицейски чиновници и сега е в ареста. Полицейските чиновници бяха откарани в болница.

Суперинтендант Сам Батей от полицията в Бирмингам сподели: „ Нашият главен приоритет беше да подсигуряваме сигурността на жителите и от носеното по тялото видеозапис считаме, че нашите чиновници са посочили сериозна храброст, като се има поради с какво са били представ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР