Следващото изслушване на двойния убиец на деца Колин Пичфорк ще

...
Следващото изслушване на двойния убиец на деца Колин Пичфорк ще
Коментари Харесай

Колин Пичфорк: Изслушването за условно освобождаване на двоен детеубиец ще се проведе публично през юли

Следващото чуване на двойния палач на деца Колин Пичфорк ще се организира обществено през юли, удостовери Комисията за условно освобождение.

63-годишният беше наказан на пожизнен затвор за обезчестяване и удушаване на две 15-годишни девойки, Линда Ман и Доун Ашуърт, в Лестършир през 1983 и 1986 година След като беше освободен и по-късно извикан през 2021 година, Pitchfork още веднъж получи условно освобождение през юни, само че това решение беше оспорено от министри.

По време на следващо чуване през декември Комисията за условно освобождение реши да не освобождава Pitchfork. Но Pitchfork изиска решението да бъде преразгледано, което беше задоволено. Съветът за предварително освобождение почете молба за обществено чуване на случая в „ ползите на правораздаването “, се споделя в решение, оповестено в четвъртък.

Изслушването би трябвало да се организира през юли. Изслушванията на комисията по условно освобождение нормално се организират при закрити порти, само че в този момент могат, при избрани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР