Кола на НСО, в която е бил съпредседателят на ПП

...
Кола на НСО, в която е бил съпредседателят на ПП
Коментари Харесай

Кола на НСО с Кирил Петков в нея катастрофира, има ранени

Кола на НСО, в която е бил съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, е аварирала. Инцидентът се е случил през днешния ден в 17:30 ч. на входа на с. Аксаково. Това оповестиха във Facebook страницата си от партията.

Ударът е породен от ненадейно изскочил автомобил от път без преимущество.

В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 години.

Полицията е пристигнала незабавно. Има потърпевши. Кирил Петков не е ранен, оповестиха за bTV от пресцентъра на партията.

Това е следващият път, в който кола на НСО, возеща някой от водачите на обединението ПП-ДБ е в епицентъра на злополука. Преди два месеца стана верижен случай с три автомобила на автомагистрала „ Тракия “. Информацията тогава беше, че в една от колите е пътувал финансовият министър в оставка Асен Василев.
Пътното произшествие е станало към 40-ия км от аутобана в посока Бургас.
Блъснали са се три автомобила, като в междинната кола е бил и Василев. По данни на bTV той не е карал и не е потърпевш, единствено по автомобила има вреди.

Други ранени при случая също няма. Затова и на мястото на случая не е викан екип на Спешна помощ.

В края на май предходната година в злополука взе участие и съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов. Депутатът не беше зад кормилото на парламентарния автомобил, –  управляваше го служебен водач. Инцидентът стана в Русенско, като ударът беше бил сред колата на Атанас Атанасов и камион. Политикът не беше потърпевш.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР