Принцеса Даяна беше обект на обожание още приживе, но след

...
Принцеса Даяна беше обект на обожание още приживе, но след
Коментари Харесай

Меган Маркъл като принцеса Даяна - случайни ли са приликите

Принцеса Даяна беше обект на боготворене още приживе, само че след гибелта си се трансформира в същински паметна фигура, обичана и имитирана от мнозина. А, в случай че съдим по държанието и облеклото, една от най-големите й почитателки е Меган Маркъл.
 Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл
Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Посещението в страната дружно с Хари се увенча с триумф

Херцогинята на Съсекс беше на посещаване в Нигерия дружно със брачна половинка си до 13 май. Там тя отдаде респект на нигерийското си завещание и се появи в няколко забележителни тоалета. Последният се състоеше от бели прави джинси в композиция с бяла блуза и блейзър в цвят каки. Последните два продукта са на първокласната марка Loro Piana, като единствено блейзърът - примес от лен и студена вълна, коства 3980 $.

Не бива да пропущаме и обувките на Мегън - мокасини в бежово и бяло на YSL. Те са съвсем същият модел, носен от принцеса Даяна в Лондон през 1995 година Покойната лейди Ди ги е комбинирала с тесни бели панталони, бяла блуза и блейзър цвят каки.

Разбира се, няма по какъв начин да помислим, че тоалетът на брачната половинка на принц Хари инцидентно припомня на този на майка му - явно е, че Меган Маркъл в действителност е целяла да реализира тази аналогия. Още повече, че дни преди този момент носеше и харизано й от Хари, напомнят People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР