Окръжната прокуратура в Търговище ръководи досъдебно производство във връзка със

...
Окръжната прокуратура в Търговище ръководи досъдебно производство във връзка със
Коментари Харесай

Мъж подпали с факла свой познат след спор в заведение в Омуртаг

Окръжната прокуратура в Търговище управлява досъдебно произвеждане във връзка със случай, при който мъж от Омуртаг направил опит да убие собствен прочут.

Той го залял със запалителна течност и го запалил, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Случаят е от нощес, когато към 19:45 часа в заведение в града, сред двама мъже зародил скандал, който прераснал във физическа разпра. По-късно, в друго заведение единият от тях - 41-годишен, хвърлил запалена факла и бутилка със запалителна течност към 33-годишния си съгражданин и избягал.

Пострадалият получил изгаряния по лицето и едната ръка. Прегледан е в болнично заведение в Търговище и е пренасочен към Клиника по изгаряния при ВМА-Варна. Няма заплаха за живота му, изясни представителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище Ани Кръстева.

Извършителят на действието е издирен и арестуван. Предстои да му бъде повдигнато обвиняване, като след преценка на доказателствата от страна на наблюдаващия случая прокурор, може да бъде импортирано искане за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР