На 17 юни, понеделник, държавният глава Румен Радев ще бъде

...
На 17 юни, понеделник, държавният глава Румен Радев ще бъде
Коментари Харесай

Радев ще бъде на официално посещение в Черна гора


На 17 юни, понеделник, президентът Румен Радев ще бъде на публично посещаване в Черна гора по покана на президента Яков Милатович.

Румен Радев и брачната половинка му Десислава Радева ще бъдат посрещнати от Яков Милатович и брачната половинка му Милена Милатович с публична гала, която ще се състои в президентския замък „ Плави дворац “ в град Цетине - историческата и културна столица на Черна гора. Двамата президенти ще проведат среща „ на четири очи “ и ще управляват пленарните диалози сред публични делегации на България и Черна гора. Румен Радев и Яков Милатович ще дадат взаимна конференция.

В рамките на визитата българският държавен глава ще организира срещи в Подгорица с министър-председателя Милойко Спаич и с ръководителя на Скупщината Андрия Мандич.

Във фокуса на диалозите на президента Румен Радев по време на визитата ще бъдат тематики, свързани с следващо задълбочаване и подсилване на двустранното съдействие в сфери от съвместен интерес, както и поддръжката за напредъка на Черна гора в процеса на присъединение към Европейски Съюз. /БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР