Около 5 млн. лв. са загубили в банки естрадните легенди

...
Около 5 млн. лв. са загубили в банки естрадните легенди
Коментари Харесай

Васко Кеца и Лили Иванова изгорели с 5 милиона! Ето как

Около 5 млн. лева са изгубили в банки естрадните митове Лили Иванова и Васил Найденов преди колежката им Богдана Карадочева да бъде излъгана от банкерка. С съвсем 700 000 евро Кеца е олекнал при банкрута на КТБ през 2014 година, а по-голямата сума – близо 1,5 млн. лева, са му изчезнали през 90-те години, когато става жертва на финансова пирамида и на банкрута на Частна земеделска и капиталова банка (ЧЗИБ), оповестява „ Телеграф “.

„ Аз съм специалист по банкрут на банки. Вложа ли парите си някъде и тя банкрутира. Първият път не съумях да изгубя всичко, защото трансферирах част от парите на мои сътрудници, на Стоянка Мутафова, на Татяна Лолова и други актьори. Над 50 индивида бях строил, с цел да им трансферира парите. Имаше някаква сума, която ми беше обезпечена, и ги бях разхвърлял на доста депозити. След това те ми ги върнаха “, споделя финансовите си несгоди Васил Найденов.

От банковия банкрут през 1996 година се избавил с подкрепи на Красимир Премянов. И кучетата знаят, че не пея за алените, само че в тоя случая Премянов ми оказа помощ. Той се свърза с банковите чиновници, с цел да ми изплатят вложенията посредством групата, която бях образувал “ споделя Кеца. За изгубените в КТБ близо 700 000 евро той разяснява: „ Много пари изгубих. Не желая да ги мисля, само че не мога да ги прежаля. Идва ми да взема една пушка и да трещя на направления и да нацеля който би трябвало. Те сами ще се гръмнат. Господ забавя, само че не не помни “.

Примата Лили Иванова също е изгубил пари в КТБ, настояват осведомени от музикалните среди. Според тях, тя е звъняла на икономисти да търси експертно мнение по какъв начин да избави вложенията си, които били към 2 млн. лева Изпълнителката на „ Осъдени души “ се надявала, че статутът ѝ на звезда номер 1 на България ще ѝ помогне да не изгори, само че споделят, че била третирана като всички останали инвеститори.

Според изявления в интернет и други известни актьори са изгорели в банката на Цветан Василев, въпреки и с много по-малки суми – Веселин Маринов, Азис, Цветана Манева и Явор Милушев, Луна. Веселин Маринов имал над 600 бона, Азис 370 хиляди, а Цветана Манева и Явор Милушев близо половин милион лв..

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР