Официално Софийска градска прокуратура прави проверка на премиера Бойко Борисов

...
Официално Софийска градска прокуратура прави проверка на премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Разследват Борисов за безразсъдно шофиране

Официално Софийска градска прокуратура прави инспекция на премиера Бойко Борисов – поради евентуални нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Конкретно – неспазване на маркировка и застрашаване с дейностите си придвижването, прекъсване на непозволено място на автомагистрала. С това се похвали гражданско придвижване " БОЕЦ " в своя блог.

Става въпрос за обстановката, при която Борисов караше в джипа си здравния министър проф. Костадин Ангелов, шефа на „ Пирогов” проф. Асен Балтов и охранител на НСО. Видеото беше излъчено в профила на Борисов във Facebook, като в един миг охранителят хвана кормилото, защото Борисов не следеше пътя, до момента в който обясняваше на Балтов и Ангелов по какъв начин изглеждал „ остарелия път”, за сметка на новопостроената автомагистрала.

" Борисов приема шофирането на джипката, като проява че той " кара кораба ". Всъщност шофирането му е, като ръководството му – нелегално, неспособно, и рисково ", безапелационни са от " БОЕЦ ". От придвижването показват, че против Борисов има три дейни инспекции по техни сигнали, само че няма резултат - по тази причина " би трябвало да отстраним мафията от властта и да отпушим правосъдната система ", споделят от придвижването.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР