Очаквано или не Фики е един от големите фаворити на

...
Очаквано или не Фики е един от големите фаворити на
Коментари Харесай

Въпреки успеха хейтъри не липсват: Как се справя с негативизма, карантината и скуката Фики?

Очаквано или не Фики е един от огромните любимци на публиката в " Като две капки вода " за този сезон. Още в самото начало на осмия сезон на предаването продуцентът Маги Халваджиян се изрече ласкаво за Фики - като артист, експерт и човек. 

Всеки понеделник утвърждението към Фики пораства и него към този момент го харесват даже тези, които се дефинират за най-големи съперници на поп-фолка като род. Просто, тъй като Фики е надарен и това е неоспоримо.

Виж още: DARA – едни от най-красивите ѝ фотоси в Инстаграм

Въпреки това обаче злобни мнения и негативизъм не липсват, само че това няма по какъв начин да попречи на фики. " Честно казано, аз поддържам връзка повече с хората, които ме харесват. Те ми пишат в обществените мрежи, идват на участията ми... Няма къде да срещна хората, които не ме харесват, а и аз се старая да не позволявам негативизъм в живота си, да не се въздействам от злобни мнения по мой адрес и така нататък Но, несъмнено, не може всички да ме харесват. Сигурно има и предубедени хора към мен, поради жанра, с който станах известен ", споделя той в изявление на Красимир Красимиров.

Виж още: Никога не сте виждали Венета Райкова по този начин

За Фики обаче най-важно е мнението и поддръжката на фамилията му, тъй като всички там са музиканти, които не му икономисват рецензии, когато са нужни.

Виж още: Кога мина това време?! Синът на Поли Генова навърши годинка, вижте фотоси от празненството!

Като един от най-нашумелите реализатори в България въобще, изключителното състояние обърква проектите на Фики. Пред Блиц той признава, че му липсва контактът с почитателите и динамичността на всекидневието. Но е уверен, че всичко е за положително, а сега най-важното е да се оттървем от вируса допустимо най-бързо. 

Виж още: Една принцеса на 19 година: Десита чества рожден ден с карантинено празненство и неповторима торта

Към момента Фики не възнамерява нищо, а се любува на времето със фамилията си. Е, несъмнено не загърбва тренировките, само че ги прави в домашна среда. " Както всички хора, които са запалени по спорта и не търсят опрощение в обществената изолираност, а намират метод. Когато има предпочитание, постоянно има метод ", добавя Фики.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР