Няма нищо лошо, ако искате да пробвате нещо ново, използвайки

...
Няма нищо лошо, ако искате да пробвате нещо ново, използвайки
Коментари Харесай

Как да изберете най-добрия лубрикант?

Няма нищо неприятно, в случай че желаете да пробвате нещо ново, употребявайки лубрикант. Той може да се употребява от всички, освен от дами. Лубрикантите усилват удоволствието от секс, вършат го по-приятен, а продължителността му - по-дълга.

Силиконови лубриканти

Определено тези лубриканти са доста по-мазни и дълготрайни, по тази причина за подобаващи при по-продъжителен сексуален контакт, както и при анален секс.

За разлика от лубрикантите на водна основа, силиконът не разрешава лубриканта да изсъхне, което ги прави подобаващи даже за секс под душа или във ваната.

Възможно е някои типове да увредят латексовата основа на презервативите, както и повърхността на някои секс продукти, по тази причина четете деликатно опаковката, преди да си купите лубрикант.

Съвсем малко количество от силиконовия лубрикант е изцяло задоволително да обезпечи нужното смазване.

Ако усетите дискомфорт или неприятно чувство, което може да е провокирано от прекомерно дългото им деяние просто отмийте с топла вода и сапун.



Ароматизирани лубриканти

Тези лубриканти се употребяват повече за нашарване на половата атмосфера. Те съдържат ароматни съставки, а в някои случаи даже и вкусови.

Препоръчват се най-много за последователите на орален секс.

Разнообразието им е повече от огромно – ягода, банан, ананас, череша, цитруси, шоколад и още доста, тъй че може да избирате съгласно персоналните ви желания, както и тези на колегата, несъмнено.

Естествено не забравяйте да отмиете лубриканта след приложимост! Ако забележите някакви алергични реакции като сърбене и парене, по-добре се консултирайте с вашия доктор и не използвайте повече този тип лубрикант.

Възбуждащи лубриканти

Както подсказва и името им, тези лубриканти усилват половата възбуденост посредством своите затоплящи и стимулиращи съставки. Но може би това е единственето им положетелно деяние...

Могат да провокират сърбеж и парене при дами с по-чувствителна лигавица.

В случай, че не употребявате презерватив, а желаете да употребявате възбуждащ лубрикант, е хубаво да се консултирате със своя половия сътрудник.

Лубриканти на водна основа

Този тип несъмнено е най-разпространен и желан от множеството двойки.

Тези лубриканти имат хидратиращо деяние и допълват естественото навлажняване, те са без миризма, цвят и усет. Препоръчват се за двойки, които вършат секс с презерватив, защото не унищожават латексовата конструкция на кондома и в същото време се отмиват елементарно с вода.

Осигуряват едно по-леко навлизане, което води до оптимално наслаждение, не провокират раздразнение и не са лепкави.

Може би единственият им минус е, че изсъхват много бързо, само че единствено няколко капки вода, слюнка или в допълнение количество лубрикант мигновено възвръщат действието им. След използването на този тип лубрикант, би трябвало незабавно да го отмиете, защото заради съществуването на глицерин, може да докара до инфекции и алергични рекции. Измиването може да стане напълно елементарно с малко топла вода и сапун.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР