Тя е сред най-влиятелните жени в света, а във Франция

...
Тя е сред най-влиятелните жени в света, а във Франция
Коментари Харесай

Разтърсващ обрат в Париж! Бриджит Макрон измества съпруга си на политическия връх! (Неочаквани разкрития)

Тя е измежду най-влиятелните дами в света, а във Франция съгласно брачна половинка си е напряко провидение. Но ексцентричната Бриджит Макрон е на път да се трансформира в нещо доста по-забележително от брачна половинка на президента на страната. Според последните вести, тя е възмутена и гневна от некомпетентността на брачна половинка си и счита да го размени доста скоро в ръководството на страната.


" Еманюел е артикул на жена си. Тя е тази, която диктува неговите решения и дейности. Но Бриджит не може да остане сляпа, виждайки вълната от неодобрение, която обгръща страната и неговата непросветеност във връзка с протичащото се в Украйна, Нова Каледония и  Израел. Бриджит е гневна и към този момент прави всичко допустимо, с цел да поеме юздите на властта в своите ръце ", се споделя в разкрития на доближени до първата двойка.


" Източното крило на Елисейския замък е известно като крилото на мадам. Но там работят най-вече от сътрудниците на Макрон. И на всеки 90 минути той наложително се обажда на брачната половинка си, за съвет, за решение, за записка, или просто да показа нещо  с нея ", разкриват доближени.


Именно Бриджит стои зад избора на Габриел Атали - новият, доста прелъстителен и доста млад министър председател на Франция. Отново тя стои и зад решението на Макрон за помирение по време на олимпиадата сред Киев и Москва. Но първата дама не може да остане безучастна и към нещо толкоз значимо камо имиджа на брачна половинка си. По нейно разпореждане са направени персонални фотоси на Макрон до момента в който тренира, до момента в който си почива и работи, с цел да наподобява " по-мъжествен " пред обществото.


" Тя  прекрасно схваща какво оръжие са медиите и работи за това. Но е подготвена да го употребява, с цел да трансформира Макрон в артикул на триумфа ", споделят доближени до двойката. Въпреки това мнозина считат, че Бриджит стартира да излиза на напред във времето и може тя да се трансформира в новото лице на европейската политика на идващите избори. Защото времето на Макрон в политиката наподобява изтича... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР