В социалните мрежи всички отново обсъждат Татяна Корсакова. Наскоро 43-годишният

...
В социалните мрежи всички отново обсъждат Татяна Корсакова. Наскоро 43-годишният
Коментари Харесай

Коя е Татяна Корсакова – рускинята, която засенчи Холивуд на фестивала в Кан? – Снимки

В обществените мрежи всички още веднъж разискват Татяна Корсакова. Наскоро 43-годишният модел се появи в Кан с извънредно разголена мини рокля. Това облекло провокира същински възторг, разделяйки потребителите на два лагера: някои го смятаха за прекомерно вулгарно, до момента в който други се възхищаваха какъв брой идеално роклята пасва на изтънчената фигура на Корсакова.

Нека ви напомним ориста на Татяна Корсакова, модел, бизнесдама, щастлива брачна половинка и майка на три деца, стартира кариерата си в света на модата на 15-годишна възраст. Тази избухлива русокоска незабавно завоюва освен съветски, само че и международни сцени.

Кариерата й обаче не продължи дълго: доста скоро момичето се омъжи за млад банкер и роди детето му, напускайки моделния бизнес. През 2011 година тя и брачният партньор й се реалокират в Англия, където тя сполучливо съчетава работата и фамилния живот повече от 10 години.

Изглежда, че Татяна в действителност обича да шокира и обърква обществеността. Почти всяка нейна изява сигурно ще се трансформира в наклонност във всички обществени мрежи. В Кан моделът театралничи пред фотографите във велурена мини рокля и обемно сако. Краката на Татяна направиха същински възторг на събитието. На нейната храброст и убеденост се възхищават  мнозина.

Много руснаци обаче не оцениха избора на Татяна. Коментатори в обществените мрежи й писаха: „ Тя наподобява зле. На тази възраст наподобява вулгарно да носиш такива тоалети.

В същото време Татяна Корсакова продължава да притегля вниманието със смелите си тоалети и да провокира полемики в интернет. Стилът й предизвика разнообразни страсти, само че тя в никакъв случай не остава незабелязана.

Източник:Wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР