Отчитаме сериозен интерес към новите ни предложения на витирините с

...
Отчитаме сериозен интерес към новите ни предложения на витирините с
Коментари Харесай

Автентични италиански и испански деликатеси целогодишно на витрините с обслужване в Kaufland

„ Отчитаме сериозен интерес към новите ни оферти на витирините с обслужване. Клиентите ни ги правят оценка като артикули с висока добавена стойност, по тази причина ще продължим да развиваме обособените зони с нови усети и във от ден на ден хипермаркети в цялата страна. Плановете ни са да продължаваме да предлагаме на нашите клиенти чудесно съответствие - качество/цена и многообразие. “, разяснява Теодора Арапоглу, старши търговец „ Колбаси “ в Kaufland България.

Големият любимец на българина е достоверният хамон „ Серано “, към който на годишна база потребителският интерес е повишен със 70%. Деликатесът се внася от гр. Сарагоса, подготвя се от 100% свинско месо, добито от бели породи свине. Характерното при него е зреенето му в специфична среда и при тъкмо избрана температура за интервал от 15 месеца. Хамон „ Серано “ към този момент може да бъде открит в 26 филиала на Kaufland  в цялата страна.

Сред новостите, които предлага Kaufland България на витрината с обслужване, са продуктите с „ чист етикет “. Те не съдържат консерванти, овкусители, изкуствени оцветители и глутен. Към момента те се прадлагат в четири столични хипармаркетa, като проектите на веригата са да усили броя на магазините си, които оферират асортимента.

От скоро пазаруващите в най-голямата комерсиална верига могат да закупят от витрината с обслужване салами и сирена в специфична вакуумирана опаковка, която резервира усета и свежестта от 3 до 5 пъти повече. Другите услуги, от които могат да се възползват клиентите, са филетиране и поръчка на риба по желание на клиента и специфична вакуумирана опаковка за риба, която резервира свежестта и може да се рециклира.

Kaufland България е ритейлърът с максимален брой продукти на витрина с обслужване спрямо конкурентните вериги в страната. На нея се оферират над 400 свежи продукта - месо и салами, сирена, риба, рибни деликатеси, маслини и салати. В началото на този месец Kaufland стана първият в света ритейлър, който получи документи за качество от TÜV AUSTRIA за свежите си витрини с обслужване. Той се издава от самостоятелната организация TÜV AUSTRIA в уверение на това, че процесите на употребата на оборудването дават отговор на най-високите интернационалните стандарти – сигурност на храните, качество на процесите, надзор на рисковете и подсигурява 4-степенен надзор на качеството. Сертификатът включва мониторинг на температурната верига, изненадващи инспекции на витрините с обслужване, инспекции посредством „ секрети клиенти “, които избират артикули за „ тест “ и проучвания на взетите проби в самостоятелни лаборатории.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2024 година компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Сподели:

Още от Любопитни

 Началото на края! Украйна моли Пекин за мир, Асад е в Москва поради Израел и Палестина

Началото на края! Украйна моли Пекин за мир, Асад е в Москва поради Израел и Палестина

26 юли 20:30 0 1225  Придворни признават: От първия момент знаехме, че Меган употребява Хари за трамплин!

Придворни признават: От първия момент знаехме, че Меган употребява Хари за трамплин!

26 юли 20:21 0 2184  ВЗРИВ: Мъжът на Цветелина Грахич се намеси и попиля Слави Трифонов! (ето какво му съобщи Кристиян Шаламанов)

ВЗРИВ: Мъжът на Цветелина Грахич се намеси и попиля Слави Трифонов! (ето какво му съобщи Кристиян Шаламанов)

26 юли 19:21 0 2835  Не се крие: Иво Карамански смъкна протезата и се появи без нея! (аплодират го - СНИМКИ)

Не се крие: Иво Карамански смъкна протезата и се появи без нея! (аплодират го - СНИМКИ)

26 юли 18:43 0 2667  Зрители попиляха Гала: Лицемерка! (водещата в възторг от напускането на Деси Стоянова)

Зрители попиляха Гала: Лицемерка! (водещата в възторг от напускането на Деси Стоянова)

26 юли 18:09 0 3
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР