Той иска да спи с вас, но без ангажимент. Кошмарът

...
Той иска да спи с вас, но без ангажимент. Кошмарът
Коментари Харесай

10 причини защо той иска да спи с вас, без ангажимент

Той желае да спи с вас, само че без ангажимент. Кошмарът на всяка жена. Понякога обаче, колкото и да се пробват да избягат от този вид мъже, някои девойки просто са магнит за тях.

Ако сте човек, който елементарно приковава вниманието на противоположния пол, само че просто не може да накара индивида насреща да остане за повече от една нощ, може да излъчвате неверни трептения.

Има доста вероятни аргументи той да желае единствено да спи с вас, само че хубавото е, че въпреки всичко можете да ги поправите и да намерите любовта.

Преди да приказваме за тези признаци и аргументи обаче, знайте едно нещо – спите с мъж прекомерно рано или говорите доста за прекарванията в леглото, това не значи, че е почтено това, което той прави. Като разберете държанието, което момчетата могат да одобряват за разрешено да се измъкнат от сериозна връзка, можете да избегнете сърдечна болежка.

Ето и някои признаци, че той желае да спи с вас, без ангажимент:

Лягате си с него прекомерно рано

Да си легнете с него незабавно, когато започнете да излизате, изпраща явен знак, че не желаете да се установите. Обикновено желаете да опознаете някого, преди да скочите с него. Ако сте срещнали някого в бар и сте се свързали с него онази вечер, той в действителност няма да ви одобри на съществено като евентуална другарка. Забавете нещата идващия път, когато срещнете човек, който в действителност харесвате. Първо се опознайте на по-дълбоко равнище, в противоположен случай рискувате той да одобри неправилно сигналите ви и просто да желае да спи с вас.

 прекарване в леглото 2; да спи 10 аргументи за какво той желае да спи с вас, без ангажимент

Вие се шегувате и говорите за това от самото начало

Сега ние ще бъдем първите, които ще кажат, че това, с което се шегувате, в никакъв случай не би трябвало да се приема на съществено, само че момчетата постоянно ще го одобряват, в случай че става въпрос за леглото. Правенето на интимни смешки от самото начало демонстрира на човек, че имате замърсен разум. Очевидно той ще си намерения, че сте по-разкрепостена и евентуално ще желае да спи с вас. Трябва да опознаете някого доста по-добре, преди да му покажете тази страна на вашата персона. Покажете му, че можете да бъдете вид другарка и да се шегувате с прекарванията в леглото.

Никога не си задавате стандарти

Което значи, че момчетата не знаят какво в действителност желаете. Ако всичко, което вие двамата вършиме, е да спите, мъжете ще одобряват, че това е всичко. Те не могат да четат мислите ви и когато накарате да наподобява, че не желаете връзка, те ще одобряват това съществено.

Чудесен метод да избегнете това е просто да им кажете, че търсите освен това от това да спите с него. Ако мъжете знаят това, това ще ги накара да поправят държанието си. Те или ще се съгласят или ще се оттеглен.

Отговаряте на техните известия за среща в 2 през нощта

Иначе казано, вие приемате да бъдете тяхната плячка. Ако желаете връзка с човек, би трябвало да му покажете, че да ви търси за среща в 2 през нощта не е в листата ви с неща, които ви харесват. Колкото повече откликвате на тези известия, толкоз повече той ще си мисли, че го желаете толкоз, колкото и той вас и ще мисли, че може просто да спи с вас, когато желае и да си тръгне по-късно.

Продължавате да преследвате неверните момчета

По принцип харесвате момчета, които не желаят да се обвързват. Един мъж от този вид може също да ви харесва и да желае да спи с вас, само че също по този начин обича да се свързват с други хора. А това значи, че този вид хора не са от тези, които желаят да се открият. Ако продължавате да преследваш момчета, които не желаят нищо повече от това да ви вкарат в леглото, в никакъв случай няма да получите нищо повече от това. Замислете се над това.

За тях не изглеждате като обвързано момиче

Това е голям двоен стандарт, само че момчетата са такива. Ако желаете да си намерите гадже, просто ще би трябвало леко да коригирате държанието си, с цел да не изглеждате като момиче, с което той може просто да спи и да си тръгне. Грешно? Да, само че в това няма нищо заслужено. Трябва да се държите като обвързано момиче. Което значи, да прави неща, които са доста сходни на другарка и по-малко на момичето, с което той просто желае да спи, без съществени задължения. Е, този път не е познал.

Говорите остро за връзките

Постоянното говорехе за връзките също няма да накара мъж да желае да се среща с вас. Ако всичко, което вършиме, е да говорите непрекъснато какъв брой неприятни са мъжете или по какъв начин ви е писнало от провалени връзки, които носят единствено проблеми, за какво той би си помислил, че желаете да сте в такава? Трябва да спрете да вършиме това. Много дами работят по този метод, тъй като това ги кара да мислят, че звучат ужасно, само че в действителност това единствено отблъсква страхотни момчета, които харесват. Можете да говорите за предпочитание за връзка, само че говорете за предпочитание за връзка с верния човек.

Единственото време, което прекарвате дружно, е в спалнята

Защо той ще желае повече от това да спи с вас, в случай че всичко, което в миналото желаете да извършите, е да се свържете с него? Трябва да прекарвате качествено време отвън спалнята с човек, с цел да може той да види какъв брой страхотна сте в действителност.

Вие в действителност не можете да научите доста повече един за различен, с изключение на по какъв начин изглеждате голи, в случай че постоянно завършвате в леглото. Той желае единствено да спи с вас, тъй като това е всичко, което в миналото вършиме и това е всичко, което той знае с вас. Може би той също би имал интерес към по-сериозен ангажимент, само че с цел да задълбочите връзката си, е значимо да му покажете и друга своя страна. Сигурни сме, че тя ще го плени доста повече, по тази причина не я крийте.

 представянето в леглото; да спи 10 аргументи за какво той желае да спи с вас, без ангажимент

Винаги спите с него

Очевидно е, че в случай че харесвате някого и го намирате за прелъстителен, сигурно ще бъдете покрай него. И постоянното стигане до леглото несъмнено ще ви накара да желаете да го предизвиквате повече. Това обаче не постоянно е нещо положително.

Ако постоянно се пробвате да си лягате с него, ще го накарате да мисли, че това е всичко, което желаете. Може би в действителност е желал този път да седне и да гледа филм с вас, а не това да е просто мотив, с цел да ви вкара в леглото. Предпочитайки да си легнете с него, когато може да го опознаете, вие изпращате доста ясно обръщение за това, което желаете.

Не сте му споделили, че желаете повече

Нека бъдем почтени. Колкото и да ни се желае, женската логичност постоянно остава тайнственост за мъжете. Те не са като нас, не мислят прекомерно доста, не проучват, а пробват да се оправят с обстоятелствата, които имат. Жените би трябвало да научат, че момчетата не могат да четат мислите ни. Хей, те надали могат даже да разчетат сигнали, че желаете освен това от това да си легнете с него. Трябва да сте открити и почтени и да му кажете, че желаете повече.

За да извършите това, просто му кажете, че да спите с него е ужасно, само че в действителност е просто бонус към страхотната му персона и бихте желали да имате повече общо с него. През множеството време той ще бъде сюрпризиран от това, като се изключи че ще бъде поласкан.

Никога не си мислете, че можете да го измененията, в случай че той просто желае да спи с вас

Въпреки че имате мъничко подозрение по отношение на този човек в дъното на стомаха си, въпреки всичко може да развиете усеща към него. Случва се, тъй че не се тормозете за това. Това, което би трябвало да запомните, е едно доста значимо нещо – в никакъв случай няма да го измененията, в случай че той самият не го желае.

Твърде доста дами остават в токсични връзки, тъй като считат, че в последна сметка мъжът ще се разсъни, ще осъзнае какъв брой невероятни са те и ще желае да има пълноценна, отдадена връзка с тях. Всичките им минали държания ще бъдат забравени и те в никакъв случай няма да се отклонят. Това е нереалистично.

Ако едно момче ви демонстрира знаците, че просто желае да спи с вас, това е, тъй като той в действителност желае единствено това. Той не желае връзка и е по-добре да го осъзнаете в точния момент. Да, в някакъв миг в бъдещето може и това да се случи, само че в действителност ли желаете да останете и да чакате? Нямате гаранция за триумф. Той може в никакъв случай да не стигне до този миг, а в това време вие губите живота си в очакване на нещо, което може в никакъв случай да не ви пристигна. Може да подминете някой, който е изцяло подобаващ за вас, тъй като сте се хванали за този човек. Не го правете.

Колкото и да го харесвате, пуснете го. Забавлявайте се, в случай че би трябвало, само че не оставайте и чакайте това, което той ви споделя, че не желае. Животът е прекомерно къс, с цел да си губите времето с някого, който просто желае да спи с вас, само че не цени останалите ви качества. Оставете го в предишното и си дайте късмет за нещо по-добро. Кой знае, то може да е доста по-близо, в сравнение с сега даже можете да си го визиите. Просто си отворете очите и щастието ще ви откри.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР