Председателят на конференцията на Камарата на представителите на Републиканската партия

...
Председателят на конференцията на Камарата на представителите на Републиканската партия
Коментари Харесай

По време на посещението си в Израел Стефаник ще рекламира резултатите на Тръмп относно еврейската държава, ще отхвърли политиките на Байдън: `Няма извинение`

Председателят на конференцията на Камарата на представителите на Републиканската партия Елиз ще подлага на критика президента Байдън, до момента в който се пробва да успокои Израел по време на тирада в Кнесета, израелския парламент, неделя заран.

Нейните готови бележки бяха получени от Fox News Digital преди обръщението. Стефаник ще бъде най-високопоставеният член на Камарата, посетил Израел след терористичните офанзиви на 7 октомври. Тя ще бъде показана от израелския представител, съгласно нейния офис.

Нюйоркската републиканка също по този начин възнамерява да се срещне с високопоставени държавни чиновници и да отдаде респект на местата, атакувани от Хамас през октомври. Тя възнамерява да изтъкне своята десетилетна поддръжка за еврейската страна като старши член на комисиите по въоръжените служби и по разузнаването на Камарата на представителите.

В речта си Стефаник назовава себе си „ обожател през целия живот, покровител и другар на Израел и еврейският народ. "

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР