Шейн Лоури стана първият европеец, който стреля с 62 в

...
Шейн Лоури стана първият европеец, който стреля с 62 в
Коментари Харесай

Шейн Лоури прави история в PGA Championship, но е на сантиметри от голф рекорда за всички времена

Шейн Лоури стана първият европеец, който стреля с 62 в майор, откакто неговият патер се възпламени в най-горещия ден на US PGA.

След една седмица дъжд в Кентъки, първенецът на Open 2019 се възползва от съвършените условия за отбелязване на точки, с цел да засече девет птички, с цел да се състезава за втория си мейджър.

А ирландецът беше четирима инча от 12-футов удар в последния за първия в историята 61 в над 145 000 рунда в историята на огромния шампионат.

„ Чувствам се сносно, само че почтено казано, щеше да ми хареса, в случай че имах мина още по-добре “, сподели той. „ Имах страховит късмет в последния миг. Разочарован съм, че го пропуснах.

„ Бях наясно с върха от доста надалеч. Когато направих бърди удар на 14, желаех да получа шанса да бъда финален. Чувствах се сходно на 63 в събота на 2019 Open – предходният ми най-хубав резултат в Majors. Имах възприятието, че просто ще продължа да върша птички. US Open 2023 – и Шауфеле още веднъж в първия кръг тук. Четири от петте най-хубави рез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР