Когато жените, че имат безразличен партньор, те не искат от

...
Когато жените, че имат безразличен партньор, те не искат от
Коментари Харесай

10 начина да се справите с безразличен партньор

Когато дамите, че имат апатичен сътрудник, те не желаят от него да демонстрира страсти. Те изискват от тези мъже да демонстрират обвързаност. Между двете има явна разлика, само че все пак мъжете към момента се употребяват с репутацията на безчувствени каменни грамади. Това е по този начин, тъй като обичта сама по себе си е демонстрация на страсти. Ако тя не е налице, хората незабавно одобряват, че индивидът няма никакви усеща.

Това, че някой не желае да покаже страстите си, не значи, че не знае по какъв начин да усеща. Нормалното положение на човешкия разум ни подтиква да демонстрираме страсти, тъй като това оказва помощ за оцеляването ни. Ако един човек е безусловно без страсти, той или не е същински, или клони към държание на социопат.

Истината е, че мъжете непрекъснато показват възприятията си. Това просто не е това, което дамите чакат. Вярно е, че от ден на ден хора преодоляват бариерите и се освобождават от статуквото, само че остава фактът, че някои дами към момента се чудят за какво би трябвало да се откажат от това – за какво вместо това мъжете не могат просто да се трансформират?

Защо те имат апатичен сътрудник, само че не могат да имат романтика, като в същото време получават същата заплата като мъжете? Защо да не могат да получат състрадание, до момента в който към момента са възхвалявани като самостоятелна персона? Жените желаят обич, само че мъжете не са толкоз склонни да я дадат. Вместо това някои дами се сблъскват с апатичен сътрудник, което от време на време се явява проблем за една връзка.

 сътрудникът ви; апатичен сътрудник 10 метода да се справите с апатичен сътрудник

Ако към този момент се срещате с мъж, който не желае да демонстрира страстите си, ето какви са опциите ви, с цел да не се окажете с апатичен сътрудник, който не може да ви каже, че ви обича даже и в най-трудния за вас миг:

Обсъдете нуждата от повече неприкритост и връзка

Признаването и разискването на нуждата от повече неприкритост и връзка е решаващата първа стъпка в този развой. Чрез откритото разглеждане на този въпрос и двамата сътрудници осъзнават върху какво се пробват да работят. Това взаимно схващане основава предпоставки за напредък и възстановяване на връзката. Става дума за слагане на основите на партньорство, в което и двамата се усещат изслушани и оценени, преминавайки оттатък взаимоотношенията на незадълбочено равнище към по-дълбока и по-значима връзка.

Няма да е елементарно, изключително в случай че те са привикнали да бъдат стоици и апатични, само че би трябвало да сте почтени за потребностите си. Когато сте усетили, че имате апатичен сътрудник най-добре е да седнете и да говорите, с цел да кажете, че има проблем. Ако оставите нещата с вярата, че ще се трансформират, сами рискувате да попаднете в серпантина с апатичен сътрудник и връзката ви да е надалеч от мечтаната.

Знайте по кое време и какви въпроси да задавате

с апатичен сътрудник е сложна. Това, че вашият човек не е експресивен, не значи, че няма да отговори на въпросите ви за това по какъв начин се усеща. Дайте му да разбере, че връзката ви е безвредно пространство. Задаването на отворени въпроси може да бъде изключително дейно. Този вид въпроси предизвикват по-подробен отговор, като го приканват да изследва и изрази възприятията си по-пълно. Вместо запитвания с „ да “ или „ не “, пробвайте въпроси, които стартират с „ по какъв начин “, „ какво “ или „ за какво “.

Този метод освен демонстрира, че се интересувате откровено от възприятията му, само че и му дава опция да поддържа връзка по по-разширен и инстинктивен метод. Представяте си, че сте публицист и се пробвате да се доберете до информация. Не прекалявайте с въпросите, само че ги подберете вярно, с цел да получите точните отговори. Така от апатичен сътрудник ще преминете към човек, който е подготвен да споделя какво го тормози.

Не любопитствайте

Ако не получите отговора, който очаквате, това просто значи, че вашият човек не знае какво да ви каже или по какъв начин да ви изясни възприятията си. Уважавайте и продължете напред с деня си. Допитването и настояването мъжът ви да изрази възприятията си единствено с цел да получи отговор няма да реши нещата. Този метод в действителност може да построи повече стени, в сравнение с мостове. Въпросът е да разберете, че всеки има свое лично движение и равнище на комфорт при шерването на страсти, а с апатичен сътрудник не е елементарно.

Прекаленото принуждение може да докара до опозиция и дискомфорт, да попречи на откритата връзка, вместо да я насърчи, а това е противоположното на нашата цел тук. Няма да получите нищо с изключение на следващия скандал, който да утежни връзката ви. Опитайте се да уцелите точния миг за сходни въпроси като ревизирате по кое време той се намира в положително въодушевление или към някой персонален празник. Тогава може и да се отпусне и да не бъде този апатичен сътрудник, който познавате.

 дистанциран партньор; апатичен сътрудник 10 метода да се справите с апатичен сътрудник

Размишлявайте върху личните си прочувствени реакции

Разбирането на личните ви реакции към привидното равнодушие на колегата ви може да бъде проницателно. Понякога прочувствените ни реакции на държанието на колегата могат да ни кажат повече за личните ни потребности и упования, в сравнение с за неговите усеща. Размисълът върху това за какво се чувствате по избран метод, когато той е оня апатичен сътрудник, може да ви помогне да определите какво в действителност търсите във връзката. Това самоосъзнаване може да ви насочи към по-ясно изложение на потребностите ви и към по-добро схващане на гледната точка на колегата ви.

Насърчаване на прочувствената просветеност

Да помогнете на колегата си да осъзнае и изрази по-добре страстите си може да бъде трансформиращо. Емоционалната просветеност включва схващане и дарба за дейно изложение на страстите. Това може да се насърчи посредством общи действия като четене на книги за или даже гледане на филми и разискване на прочувствените пътувания на героите.

Проучванията демонстрират, че повишението на прочувствената просветеност може доста да усъвършенства удовлетвореността от връзката. Добро решение е да отидете на отмора. Там няма да се занимавате с ежедневните неща, които ви тормозят, а ще посветите цялото си време на вашия апатичен сътрудник. Началото може да бъде мъчно, само че няма да е неприятно да опитате, тъй като ще усетите смяната в неговото държание и метод а мислене.

Наблюдавайте

Въпреки че мъжете не показват себе си по нормалния метод, те го вършат, употребявайки други средства за изложение. Ето някои от евентуалните способи на поведение на един апатичен сътрудник:

Превръщат възприятията си.

Например, вместо да е печален, един мъж може да го изрази като яд или тестване. Така те се пробват да наподобяват добре, само че в това време търсят метод да се оправят с казуса. Трудно биха признали този факт, като няма да е изненада, в случай че станат раздразнителни.

Те влагат възприятията си в други действия.

Това може да е спорт, занимание или даже просто излизане на въздух. Ще се опитат да бъдат заети с някаква активност, тъй като става въпрос за апатичен сътрудник, само че в това време в главата му минават хиляди мисли по какъв начин да се държи в актуалната обстановка.

Емоциите им могат да се проявят като физическа болежка.

Понякога главоболието или болките в гърба могат да бъдат породени от стрес, който момчетата не могат да изразят вербално. Вие може да имате апатичен сътрудник, само че той да бъде нерадушен и това да е очевидно. Потърсете метод да се отървете от напрежението, който го е обхванал и незабавно ще видите усъвършенстване в общото му положение.

Използване на позитивно укрепване

Когато имате апатичен сътрудник, само че той в даден миг се отвори, даже и по дребен метод, е значимо да го признаете и оцените. Положителното подкрепление може да го насърчи да споделя повече в бъдеще. Всъщност едно изследване в „ Поведенческа терапия “ акцентира успеваемостта на позитивното укрепване при смяна на моделите на държание. Това може да стане посредством словесни утвърждения, изложение на признателност или други жестове, които демонстрират, че цените тяхното прочувствено шерване. Радвайте се на дребните усъвършенствания и използвайте това като насочна точка към решението на казуса с вашия апатичен сътрудник. Не приемайте един прям диалог като даденост, изключително като знаете, че рядко се случва да споделяте по този метод.

Приемете го

Не можете да измененията даден човек. Това важи и когато става въпрос за апатичен сътрудник. Можете да го подтикнете да направи позитивна смяна във взаимоотношенията си, само че няма гаранция, че това ще проработи. Засега можете да се успокоите с обстоятелството, че вашият човек в действителност усеща нещо. Той просто не знае по какъв начин да го покаже. Така че правете. Показвайте му, че го обичате, макар този негов минус и това няма по какъв начин да попречи на връзката ви. Не би трябвало да допускате това нещо да бъде мотив за кавги сред двама ви.

Потърсете професионална помощ

Ако прочувственото разминаване във връзката ви е доста, обмислянето на терапия за двойки може да бъде от изгода. Обучен терапевт може да даде принадлежности и тактики за възстановяване на връзката и прочувствената връзка.

Различни проучвания демонстрират, че лечението за двойки може да бъде ефикасна за разрешаване на прочувствените разриви, като оказва помощ на сътрудниците да схванат прочувствените потребности и модели на другия. Няма нищо срамно в това да се видите с експерт, който да подчертае проблемите и дружно да работите върху тях.

Ако не можете да го приемете, постъпете честно и спрете да се срещате с някого, с който не можете да се свържете

Първото нещо, което би трябвало да обмислите, е да се срещате с човек, който не се интересува от това какво мислят другите хора. А когато го извършите, уверете се, че сте толкоз открити, колкото желаете да бъде и вашият човек. Би било лицемерно от ваша страна да изисквате накърнимост, до момента в който самите вие оставате скрити. Ако имате апатичен сътрудник, до момента в който вие сте същия човек, то връзката ви мъчно може да оцелее.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР