Нов сезон на Мастършеф най-вероятно ще смени приключенския риалити формат

...
Нов сезон на Мастършеф най-вероятно ще смени приключенския риалити формат
Коментари Харесай

Ще се върне ли Андре Токев в “Мастършеф 8”?

Нов сезон на Мастършеф най-вероятно ще смени приключенския риалити формат " Сървайвър " в програмата на bTv следващата година. Телевизията към този момент разгласи кастинг за готвачи, които желаят да влязат в осмия следващ сезон на шоуто. Снимките би трябвало да стартират през ноември и да продължат до февруари идната година.

След като направи пауза в продължение на една година, с цел да може в родния ефир да се завърне дълго чаканият “Сървайвър” и за първи път да изгрее “Ергенът”, “Мастършеф” се готви за нов старт. Телевизията пусна клип, в който последната победителка от кулинарното съревнование - Мария Жекова, кани всички, които обичат да готвят, да се явят на кастинг.

Вижда се, че видеото е записано още преди година, в деня, в който е сниман последния епизод на седмия сезон на шоуто и когато тя стана победител. Това опровергава слуховете, че е имало проекти предаването да бъде дефинитивно свалено от ефира на bTV, написа “Уикенд”.

След като Андре Токев получи ефикасна присъда за шофиране в нетрезво положение, сега виси въпроса дали ще го сменят и в случай че да, с кого. Симпатичния готвач, който е един от дребното хора в България, понасящ присъдата си почтено, вместо да се пробва да се измъкне сред капките, продължава да радва доста поддръжници. Зрителите на “Мастършеф” пишат на формалните страници на предаването в обществените мрежи, че желаят топ готвача назад в журито. Шеф Токев би трябвало да лежи в пандиза до август. Тъй като фотосите започват през ноември, не би трябвало да има спънка пред връщането му в предаването, стига малкия екран още веднъж да го предложения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР