Спасителните екипи ще достигнат мястото на предполагаемия инцидент с хеликоптера

...
Спасителните екипи ще достигнат мястото на предполагаемия инцидент с хеликоптера
Коментари Харесай

Противоречиви остават информациите за инцидента с хеликоптера на Раиси

Спасителните екипи ще доближат мястото на хипотетичния случай с хеликоптера на Ебрахим Раиси след към половин час, разгласи иранската държавна телевизия. Но организация ИРНА оповестява, че към момента не е локализирано тъкмо място на случая с хеликоптера.
 
Говорител на Държавния департамент на Съединени американски щати съобщи, че ведомството следи деликатно информациите за хипотетично твърдо кацане на хеликоптера на Раиси, съобщи Ройтерс.
 
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън също е осведомен с тези информации. Европейски Съюз също следи деликатно протичащото се, добавя ДПА.
 
Междувременно изданието " Техран таймс ", съобщило по-рано през днешния ден, че иранският нравствен водач, аятолах Али Хаменей е събрал на незабавно съвещание Съвета за национална сигурност на Иран, написа в " Екс ", че в последна сметка тази информация не се е оказала вярна.
 
Държавната телевизия ИРИБ оповестява, че началникът на генералния щаб на иранските сили, военачалник Мохамад Багери, е поръчал всички армейски сили, всички сили на Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война и силите на полицията да се включат
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР