Манчестър Сити си осигури титлата на английската Висша лига за

...
Манчестър Сити си осигури титлата на английската Висша лига за
Коментари Харесай

Манчестър Сити печели безпрецедентна четвърта поредна титла във Висшата лига

Манчестър Сити си обезпечи купата на британската Висша лига за невиждана четвърта поредна година, откакто експертно тренираният тим на Пеп Гуардиола, събран благодарение на големите благосъстояния на Абу Даби, завоюва тежка акция с победа над Уест Хем.

Вторият Арсенал съумя да задържи натиска върху Манчестър Сити до последните 45 минути от сезона, само че успеха с 2-1 над Евертън не съумя да обезпечи купата за лондонския клуб, който стартира ден на две точки зад водача в лигата.

Микел Артета, мениджърът на Арсенал, ще бъде окуражителен за купата, като добави мощ и дълбочина към тим от симпатични младежи с играчи, в това число някогашната звезда на Уест Хем, полузащитник Деклан Ориз.

Но Гуардиола към този момент може да претендира за едно от най-големите достижения в британския футбол. Моментът ще бъде изключително сладостен за доста почитатели в елементи от родния град на клуба, като се има поради, че най-хубавата серия за Алекс Фъргюсън – почитан някогашен управител на огромния противник Манчестър Юн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР