Nissan обяви бъдещи планове за производство и продажба на нов

...
Nissan обяви бъдещи планове за производство и продажба на нов
Коментари Харесай

Nissan ще продава електрически „френски баничарки“ в Европа

Nissan разгласи бъдещи проекти за произвеждане и продажба на нов електрически модел, който ще бъде създаван в завода на Renault във Франция. Макар от компанията да загатват за преимерата на лекотоварен електромобил, без да дават повече сведения за него, то това най-вероятно ще бъде електрическа „ баничарка “, която ще употребява налична платформа от френският производител.

Всъщност под покривалото на новия Nissan ще се крие показаното предходната година Renault Kangoo Z.E., като единствените разлики които чакаме да забележим ще са тези при емблемите на двата модела. Плановете на Nissan съответстват и с влизането в продажба на обновеното Kangoo и ще има за цел да накара още повече бизнес клиенти да преминат към електрически лекотоварни коли за своите потребности.

Това не е първият път когато от компанията се пробват да създадат сходно нещо. През 2014 година бе показан електрическият бус Nissan eV-200, който се радва на огромна успеваемост в някои елементи на Европа с продадени към 50 хиляди бройки. В идващите месеци чакаме и повече информация за ребрандираното Kangoo Z.E., както и публична дата за премиера след средата на годината.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР