Николас Мадуро беше избран с фалшифицирани избори. Той създаде Народно

...
Николас Мадуро беше избран с фалшифицирани избори. Той създаде Народно
Коментари Харесай

Асен Агов: Цацаров трябва да подаде оставка, за да спаси репутацията на България

Николас Мадуро беше определен с фалшифицирани избори. Той сътвори Народно заседание със свои поддръжници. Това сподели журналистът и някогашен народен представител Асен Агов в ефира на БТВ.

Преводите от Венецуела са направени към фиктивни получатели. Във всички случаи България и нейните съдружници са наложили наказания против Мадуро, с цел да не се краде имането на венецуелския народ. Не имам вяра на тезата, че нашите служби са проспали случая. Те имат средствата да проследят всички преводи от страната ни над 10 000 евро “, разяснява той.

Според Агов службите са съучастници за източването на милиони от Венецуела. „ Скандалът е величествен. България се трансформира в образец за това по какъв начин се заобикалят наказания и правила. Нивата на корупция в страната ни към този момент са недостижими “, уточни той.

„ Началникът на ДАНС би трябвало да бъде уволнен неотложно. Това е неуспех на службите. Наложи се посланикът на Съединени американски щати да пристигна и да ни уточни казуса, с цел да може да си свършим работата. Всички управляващи би трябвало да намерят метод да сменят основния прокурор. Прокуратурата е провалена и това проличава от случая "Гебрев ", Федотов и Венецуела. Цацаров би трябвало да подаде оставка, с цел да избави репутацията на България. Изказванията му са нелепи “, сподели още Асен Агов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР