Независимо дали са на източното или западното крайбрежие, във вътрешността

...
Независимо дали са на източното или западното крайбрежие, във вътрешността
Коментари Харесай

Най-скъпите имоти, купени и продадени от известни личности през 2021 г.

Независимо дали са на източното или западното крайбрежие, навътре в Съединени американски щати или на Хаваите, недвижимите парцели на звездите постоянно са будели интерес както поради типа, по този начин и поради цената си.

А звездите могат да си разрешат да вложат в действителност доста пари в парцел.

Ето кои са най-скъпите парцели, купени и продадени от известни персони през 2021 година

Томи Хилфигер, 45 милиона $
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Luxury Properties (@francis.york)

Модният дизайнер Томи Хилфигер и брачната половинка му Дий Оклепо посрещнаха новата година с продажбата на дома си в Гринуич, Кънектикът, за 45 милиона $ този януари. Домът в европейски жанр е бил „ в окаяно положение “, когато са го купили за 31.4 милиона $ през 2010 година, тъй че може да се каже, че са спечелили доста от продажбата.

Елън Дедженерес и Порша де Роси, 45 милиона $

Елън Дедженерес и Порша де Роси са известни с любовта си към недвижимите парцели и 2021 година не беше изключение. През май двойката продаде големия си дом в Бевърли Хилс за 45 милиона $. Те купиха парцела от Адам Ливайн единствено две години преди този момент за 42.5 милиона $.

Бет Мидлър, 45 милиона $

Между вътрешно пространство и озеленена тераса, мезонетът на Бет Мидлър в Upper East Side се простира на 950 кв. м - несъмнено обаятелен по стандартите на Ню Йорк. Актрисата и брачният партньор й Мартин декор Хаселберг бяха притежатели на жилището с четири спални и шест и половина бани в продължение на 25 години, преди да го продадат за 45 млн. $ - 5 млн. $ под първичната им цена.

Марк Закърбърг, 53 милиона $

Този март Марк Закърбърг и брачната половинка му Присила Чан похарчиха 53 милиона $ за 600 акра земя на хавайския остров Кауаи, добавяйки ги към 700-те акра повърхност, които купиха през 2014 година за над 100 милиона $.

Местните поданици стачкуват против собствеността на Закърбърг от първичната покупка, макар че двойката твърди, че се стремят да защитят локалната дива природа и да запазят пространството отворено за обществеността.

Елън Дедженерес и Порша де Роси, 55 милиона $
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от slimpaley (@slimpaley)

В края на лятото Дедженерес и де Роси продадоха най-скъпия си парцел за 55 милиона $ - имение в холандски жанр в Монтесито, което купиха единствено година преди този момент за 49 милиона $. Имотът с повърхност от 4.3 акра се отличава с пет здания, в това число съществена къща от 900 кв. м и плевня, проектирани от известния проектант Том Кундиг.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР