Редица министър-председатели на страни членки на НАТО дават различни срокове

...
Редица министър-председатели на страни членки на НАТО дават различни срокове
Коментари Харесай

Експерти: Вече две поколения не са се готвили за война

Редица министър-председатели на страни членки на НАТО дават разнообразни периоди за започване на война. Преди два дни министър-председателят на Естония сподели, че до три години такава ще избухне. Те проучват обективното развиване на ситуацията и на тази база стигат до сходни заключения. По-лошото е, че оценката на огромните стратегически центрове, които се занимават с мира, е, че двата спора - и в Украйна, и в Близкия изток, са тясно свързани. Те може да провокират радикална промяна на световната архитектура за сигурност. Това разяснява специалистът по сигурност проф. Румен Кънчев, представен от NOVA.

По негови думи постоянно след огромен боен спор – следва още по-голям. „ Не можем да се съгласим с това, че откакто е приключил един огромен боен спор, човечеството си е взело поука. Войната е тъкмо толкоз нужен съставен елемент на обществото, колкото е и мирът ”, съобщи още проф. Кънчев.

Двамата посетители разясниха неналичието на наложителна военна работа у нас. „ Проблем е, че към този момент две генерации не са се готвили за война, не са служили в армията ”, изясни военният специалист Васил Данов и добави, че всички тиранични режими по света се нуждаят от боен спор, с цел да оправдаят своето битие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР