Една жена се чувства болна и депресирана“, след като е

...
Една жена се чувства болна и депресирана“, след като е
Коментари Харесай

`Хванах майка ми да спи с моя съпруг - не мога да изтрия образа от съзнанието си`

Една жена се усеща „ болна и депресирана “, откакто е хванала брачна половинка си да й изневерява със личната й майка. Тя твърди, че се е натъкнала на майка си и брачна половинка си в леглото дружно - и в този момент се бори да се помири с това, на което е станала очевидец.

Това я остави " заклещена в леглото " през целия идващ ден, възпроизвеждайки изображението от тях дружно в нейния разум. Тя сподели в Reddit: „ Нямам с кого да приказвам. Майка ми е най-хубавият ми другар, тя е тази, на която бих се разкрила за това.

„ Не мога да напусна брачна половинка си. Или по-скоро не желая. Обичам го. Имаме деца дружно, той е страховит татко и знам, че не искаше това да се случи. Той беше пийнал, тя е манипулативна. “ Въпреки че обича майка си, тя споделя, че постоянно е била „ ненапълно ужасяващ човек “ и има вяра, че е „ гранично нарцистична “.

Тя добави: „ През години и откакто имам децата си, станахме в действителност близки. Нямам доста другари, тъй че майка ми беше единствената ми константа, друга от брачна половинка ми. Събудих се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР