Лейбъристите стартират фалшива платформа Netflix със серия от видеоклипове за

...
Лейбъристите стартират фалшива платформа Netflix със серия от видеоклипове за
Коментари Харесай

Лейбъристите стартират фалшиви шоута на Netflix, изплакващи Риши Сунак, Лиз Тръс и Борис Джонсън

Лейбъристите започват подправена платформа Netflix със серия от видеоклипове за офанзива, описващи хаоса от 14 години ръководство на торите.

На годишнината от идването на торите на власт на общите избори през 2010 година, лейбъристите ще пускат видеоклипове всеки ден тази седмица, ровейки се в архивите на последните пет министър-председатели. Поредицата от пет елементи, наречена „ Хаос и крах “, се пуска на „ Conflix “, подправена платформа на Netflix, предлагаща филми-катастрофи като „ Мини бюджетът “ и „ Невъзможна задача: Пенсиониране “.

Започва с годините на строги икономии на Дейвид Камерън, поредицата ще премине през хаоса към Брекзит при Тереза ​​Мей, помията и абсурда на Борис Джонсън, срутва на стопанската система на Лиз Тръс в номер 10 и най-после обезверените опити на Риши Сунак да се вкопчи във властта.

Това идва, когато торите изпаднаха в нова настървеност поради неуспеха на локалните избори, при който партията загуби близо 500 места в съвета и скъпото кметство в Уест Мидландс. Лейбър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР