Кирил Петков иронизира сайта Биволъ, който направи разкритията за фалшифицираните

...
Кирил Петков иронизира сайта Биволъ, който направи разкритията за фалшифицираните
Коментари Харесай

Кирил Петков се подигра на Биволъ от плажа Корал и нарече бившите си приятели ДАНС доносници

Кирил Петков иронизира уеб страницата " Биволъ ", който направи разкритията за фалшифицираните подписи от Лена Бориславова, с цел да може той да стане длъжностен министър на стопанската система.  " Колко хубаво беше на плажа, тъкмо в този момент при започване на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да подвигат звук. Беше безшумно и умерено. Не е смелост да доносничиш на ДАНС ", написа Петков във Facebook. Ето и целия му пост:

Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската войска!

Отново съм със фамилията си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на доста тази тематика омръзна, тя е добър образец какво значи храброст и смелост в днешния ден и какво не.

Колкото и някои хора да се пробват да омаловажат триумфа на запазването на красивите дюни зад този прелестен плаж – той е към този момент факт и бе реализиран в предишния парламент.

Да, този триумф включва и години наред работа на доста хора, както и фантазията на всички в съдружие “Да Запазим Корал ”, само че действително се довърши тази година тъкмо от хората, които посмяха да влязат в политиката, без значение че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с доста други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито веднъж не попита “на кое място в листата ще бъда?, ” тъй като нея я интересуваше идеята, а не говоренето за идеята и евентуалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които най-после се трансфораха и в ДАНС доносници. Не е смелост да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се вършиме на революционери, а действително да ви употребяват в тази акция тъкмо силите на задкулисието. Революционери, за които огромното достижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите дами в политиката през днешния ден.

Колко хубаво беше на плажа, тъкмо в този момент при започване на май! Не видяхме нито биволи, нито птички да подвигат звук. Беше безшумно и умерено. Има една непокътната красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е! Честит празник на храбростта!

Свързани текстове: Сдружение " Да запазим Корал ": Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, с цел да може Петков да стане длъжностен министър. Те са за пандиза

Атанас Русев: Не познавам Бориславова, а тя си е извадила пълномощие от мое име и е фалшифицирала данните на сдружението за Корал

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР