Италианският министър на отбраната Гуидо Крозето заяви днес, че Израел

...
Италианският министър на отбраната Гуидо Крозето заяви днес, че Израел
Коментари Харесай

Италианският военен министър: Израел всява омраза, която ще окаже влияние на неговите деца и внуци

Италианският министър на защитата Гуидо Крозето съобщи през днешния ден, че Израел всява ненавист, която ще окаже въздействие на бъдещите генерации, откакто при израелски въздушен удар по палатки на бежанци в град Рафах в линията Газа, починаха десетки души, заяви италианската новинарска организация АНСА.

„ Имам усещане че Израел всява ненавист, която ще окаже въздействие на неговите деца и внуци “, съобщи Крозето пред телевизионния канал " Скай Ти Джи " e по време на събитие в Милано. „ Хамас “ е едно, а палестинският народ друго. Трябва да се прави разлика сред тях. Убедени сме, че Израел би трябвало да реши казуса с „ Хамас “, само че през цялото време споделяме, че би трябвало да го реши по друг метод “, добави министърът.

„ По отношение на Рафах всички страни се съгласиха, че Израел би трябвало да се спре. Не ни чуха и в този момент гледаме с обезсърчение на обстановката. Сблъскваме се с все по-сложна обстановка, в която палестинският народ е смазван, без да се вземат поради трагичните затруднения и правата на почтените мъже, дами и деца, които нямат нищо общо с „ Хамас “. Това към този момент не е целесъобразно “, заключи Крозето.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР