Държавното бюро за разследване (ДБР) на Украйна потвърди, че проучва

...
Държавното бюро за разследване (ДБР) на Украйна потвърди, че проучва
Коментари Харесай

В Украйна разследват провала на отбраната в Харковска област

Държавното бюро за следствие (ДБР) на Украйна удостовери, че изследва събитията по отстъплението на подразделения на въоръжените сили на страната в региона на Харков и ревизира по какъв начин е била проведена защитата. Това оповестиха от пресслужбата на ведомството.

„ Предварителната подготовка е своеволно овакантяване на бойното поле и повърхностно отношение към военната работа “, се споделя в известие в канала на ДБР в Telegram. 

От ведомството означиха, че ревизират равнището на окомплектованост на подразделенията на въоръжените сили на Украйна, готовността на укрепленията, взаимоотношението сред военните елементи, както и дейностите на управлението на всички равнища в района и вероятни обстоятелства на голословно евакуиране от бойни позиции на части от въоръжените сили.

От ДБР оповестиха, че в следствието включват сътрудници от Службата за сигурност на Украйна, а също по този начин взаимодействат с Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, оперативно-тактическата група " Харков " и оперативно-стратегическата формация войски  " Хортица ", чиято зона на отговорност включва този сектор.

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР