НАТО е пряко замесен в конфликта в Украйна. Това заяви

...
НАТО е пряко замесен в конфликта в Украйна. Това заяви
Коментари Харесай

Песков: НАТО е пряко замесен в конфликта в Украйна

НАТО е директно забъркан в спора в Украйна. Това съобщи прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков в изявление за REN-TV.

„ НАТО е замесен в този спор, директно замесен “, сподели Песков, разяснявайки думите на генералния секретар на организацията Йенс Столтенберг, който в изявление за английското списание The Economist предложи съдружниците от НАТО още веднъж да обмислят въпроса дали Украйна може да нанася удари със западно оръжие по военни обекти, ситуирани на интернационално приетата територия на Руската федерация ".

" НАТО покачва градуса на ескалация. НАТО се заиграва с военна реторика, изпадайки в подобен боен възторг ", сподели Песков, разяснявайки апелите на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг да бъде позволено на Киев да удари съветска територия със западни оръжия.

Говорителят на съветския президент акцентира, че съветската войска продължава специфичната военна интервенция. „ Нашите военни също знаят какво да вършат, те не престават специфична военна интервенция, с цел да спрат всичко това “, означи Песков. Той посочи, че НАТО към този момент е в директна борба с Русия.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР