Не всяка легенда на Ливърпул пее от един и същ

...
Не всяка легенда на Ливърпул пее от един и същ
Коментари Харесай

Иконата на Ливърпул признава, че иска Арсенал да спечели лигата, защото „винаги ги е подкрепял“

Не всяка легенда на Ливърпул пее от еднакъв лист, когато става въпрос за това кого желаят да видят да подвига трофея на Висшата лига.

Въпреки мощните си връзки с Анфийлд, Райън Бабел призна, че от самото начало е подкрепял Арсенал. Докато множеството, свързани с Ливърпул, се надяват, че Юрген Клоп може да завоюва още една купа, Бабел няма да се обиди доста, в случай че артилеристите сграбчен първото място, заяви Daily Star.

В момента Арсенал е единствено с една точка пред Манчестър Сити, изиграл още един мач, и Ливърпул изостават още повече. Бабел - който се причисли към Ливърпул през 2007 година и напусна четири години по-късно без никакви сребърни купи - съумя да победи над Арсенал единствено един път от осем опита. Въпреки това той е прям за желанието си тимът на Артета да успее този сезон.

„ Първо, за хората, които не знаят, даже преди да се причисля към Ливърпул, постоянно съм бил последовател на Арсенал, “ Babel разкри във Fanzone на Ladbrokes. „ Така че, в случай че Ливърпул не мож...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР