Нервно втрисане получават политическите и финансовите анализатори зад океана, когато

...
Нервно втрисане получават политическите и финансовите анализатори зад океана, когато
Коментари Харесай

В САЩ треперят от Ванга

Нервно настинка получават политическите и финансовите анализатори зад океана, когато четат думите на петричката гадателка. Според едно от пророчествата й Китай дефинитивно ще се утвърди като "новата суперсила ", изпреварвайки изрично Съединени американски щати, а съгласно друго - ще бъде открита "нова форма на силата " след полет до Венера. Това гласят пророчества на Ванга, които са оповестени от авторитетното издание New York Post.

През последните години западни медии имат засилен интерес към българската пророчица и от време на време разгласяват нейни предсказания за човечеството. Според Ванга през 5078 година хората ще изоставен границите на вселената, а година по-късно светът ще завърши.

"От 4302 година до 4674 година индивидът доближава до това равнище на развиване, в което може да комуникира с Господ. Хората ще открият и тайната на безсмъртието, и лек за всички заболявания. Ще не помнят злото и омразата. Броят на хората, които живеят на разнообразни планети, ще е към 340 милиарда ", пишат от New York Post, представени в. "България през днешния ден ".

В изданието са поместени още няколко нейни предсказания за епохи напред във времето. Според Ванга сред 2025 и 2028 година ще бъде решен казусът с дефицита на храна по света. Ще бъде открито ефикасно решение за справяне с глада и изхранване на възходящото население. В интервала 2033 и 2045 година гадателката е показала, че ще се случат три значими неща - ледовете на полярните шапки ще се разтопят и равнището на Световния океан ще се вдигне, ислямът ще господства в Европа и мюсюлманите ще бъдат политическият хайлайф, както и че международната стопанската система ще е във напредък.

Друго предсказване ни споделя, че сред 2072 година и 2086 година в света ще доминира безкласово комунистическо общество.

В поредицата пророчества не е пропуснат и извънземният живот.

"Между 2170 година и 2256 година земните колонии, построени на Марс, ще укрепнат и ще се снабдят с нуклеарно оръжие. Марсианските колонизатори ще изискат да станат самостоятелни от Земята и със лично ръководство. По същото време на нашата планета ще бъде построен първият самостоятелен подводен град. Отново през този интервал в търсене на извънземен живот ще се натъкнем на "нещо ужасяващо ", се споделя още в журналистическия материал.

Ванга предсказва, че сред 2262 година и 2304 година ще можем да реализираме пътувания във времето. Някъде по това време ще изпълним контакт с извънземни и ще разкрием значими космополитен секрети. Апокалиптични прогнози гласят, че след 2341 година серия от естествени и породени от индивида естествени катаклизми ще обиден Земята.

До 3797 година планетата ни ще стане необитаема и хората ще търсят избавление в друга слънчева система. През годините на българската пророчица са приписвани всевъзможни предсказания, като за огромна част от тях няма безапелационни доказателства, че са изречени от нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР