Лора Уудс се наслади на разходка в парка в четвъртък,

...
Лора Уудс се наслади на разходка в парка в четвъртък,
Коментари Харесай

Лора Уудс на снимка за първи път след ужасяващото нараняване на лицето на водещия на ITV

Лора Уудс се наслаждения на разходка в парка в четвъртък, до момента в който продължава да се възвръща от ужасяващите пострадвания на лицето, които получи на отмора.

Телевизионната водеща беше принудена да се отдръпна от представянето на Тайсън Фюри против Александър Усик по TNT Sports предишния уикенд, откакто чудноват случай я накара да бъде приета в болница.

36-годишният Уудс не можа да участва и да работи несъмнено дуел за международната купа в тежка категория в Саудитска Арабия, откакто получи няколко изключително неприятни на тип травми по време на отмора с гаджето си Адам Колард.

В трогателен обществен пост тя разкри, че влюбеното дуо е било на отмора във вила, когато „ замахнах с възглавница и ударих огромен стъклен абажур, провесен от тавана над мен, който ме счупи и наряза лице и ръце, само че за благополучие пропусна окото ми. “

Уудс продължи: „ Беше пъклен потрес и бях малко печален, само че се усещам огромен късметлия, че не беше по-лошо. Така че доста благодаря и на моята вежда, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР