Водеща благотворителна организация за психично здраве отвърна на твърденията, че

...
Водеща благотворителна организация за психично здраве отвърна на твърденията, че
Коментари Харесай

Разкрита е истината зад твърдението, че антидепресантите „могат да ви направят асексуални“

Водеща благотворителна организация за психологично здраве отвърна на изказванията, че антидепресантите „ могат да ви създадат асексуални “ и разкри истината за това по какъв начин лекарството може да повлияе на вашето полово предпочитание.

Най-разпространеният вид антидепресанти, предписвани в Обединеното кралство, са селективни инхибитори на противоположното захващане на серотонина (SSRIs), които се одобряват от повече от 8,6 милиона британци всеки ден, с цел да оказват помощ за лекуване на психологични положения като тревога, меланхолия, пост- травматично стресово разстройство, булимия, обсесивно-компулсивно разстройство и даже някои уплахи.

Както множеството медикаменти, те също имат странични резултати, които могат да включват понижено либидо. Но благотворителната организация за психологично здраве Mind отговори на изказванията, че приемането на SSRI може да ви „ направи асексуален “.

Роузи Уедърли, управител осведомително наличие в Mind, сподели: „ Антидепресантите, които се предписват основно за лекуване на депрес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР