Тази сутрин ще претърпи огромно разтърсване, тъй като Дермът О'Лиъри

...
Тази сутрин ще претърпи огромно разтърсване, тъй като Дермът О'Лиъри
Коментари Харесай

Дермът О`Лиъри се оттегля от This Morning и е заменен от колегата си от ITV

Тази заран ще претърпи голямо разклащане, защото Дермът О'Лиъри се отдръпва от представянето дружно с Алисън Хамънд в техния нормален петък слот.

51-годишният водещ, който поема поста от Бен Шепърд и Кат Дийли всеки петък, в този момент ще бъде сменен от Джоузи Гибсън в утрешното шоу [14 юни]. Химията сред Алисън и Дермот на екрана е ясна за всички. Но наподобява, че ITV може да се наложи да направи всичко допустимо, с цел да поддържа динамичното дуо, защото стана ясно, че BBC се пробват да я откраднат. Съобщава се, че телевизионният оператор е предложил на звездата, която се е трансформирала в фаворитка на почитателите, откогато се причисли към дневното шоу през 2002 година, нейно лично предаване за пътувания.

И също по този начин се спекулира, че то може да бъде излъчено по същото време като This Сутрин. Би Би Си към този момент обезпечи Алисън за поредност от изявленията за звезди, озаглавена Големият уикенд на Алисън Хамънд, където тя прекарва 48 часа с добре познато лице, с цел да надникне в техния св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР