Келвин Флетчър таксува фенове над 100 паунда, за да запретнат

...
Келвин Флетчър таксува фенове над 100 паунда, за да запретнат
Коментари Харесай

Звездата на ITV Emmerdale Келвин Флетчър таксува фенове над 100 паунда за работа във фермата му

Келвин Флетчър таксува почитатели над 100 паунда, с цел да запретнат ръкави и да се „ намесят “, като оказват помощ в ръководството на фермата на фамилията си – като децата костват впечатляващите £64 всяко.

Звездата от Emmerdale и брачната половинка му Лиз Марсланд към този момент имат 100 овце, 30 свине, 10 коня, шест кокошки, котка и кучето Джинджър, за които би трябвало да се грижат, както и четири дребни деца и явно се нуждаят от помощ. Келвин и неговата партньорка актриса се отхвърлиха от шоубизнеса преди четири години, с цел да поемат благосъстоятелност от 120 акра в края на Peak District.

Те се нуждаят от помощ - и провеждат огромно събитие, с цел да покажат на хората въжетата. Това ще ви коства много, като възрастните заплащат по £102 след таксата за резервация. MirrorOnline се свърза с представителите на Келвин преди събитието Farm With The Fletchers, което се организира на 29 юни.

Лиз и Келвин написаха в Instagram: „ Елате и плантация с Fletchers! Толкова доста от вас питат в случай че в миналото е допустимо да „ бъдете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР