Решението на Рори Макилрой да се откаже от плановете за

...
Решението на Рори Макилрой да се откаже от плановете за
Коментари Харесай

Съдебните разноски на Рори Макилрой за отмяна на развода на фона на теорията на приятелите за Ерика Стол

Решението на Рори Макилрой да се откаже от проектите за бракоразвод със брачната половинка си Ерика Стол евентуално е било мощно повлияно от несъразмерните правосъдни такси, които са последвали с него, съгласно тези, които най-добре познават 35-годишния. И юридически специалист към този момент очерта точните такси, които голф суперзвездата ще би трябвало да заплати.

Преди Откритото състезание на Съединени американски щати тази седмица Макилрой и Стол избраха непринудено да отхвърлят молбата за бракоразвод, която подадоха предишния месец в щатския съд на окръг Палм Бийч във Флорида. Двойката, която е женена от седем години, наподобява е разрешила всички проблеми, засягащи връзката им в предишното, и изрази предпочитание да направи най-хубавото за тригодишната си щерка Попи.

Говорейки за неотдавнашните клюки към брака му, Макилрой сподели пред Guardian: „ Напоследък се носят клюки за персоналния ми живот, което е тъпо. Отговорът на всеки слух е глупава игра. През последните седмици Ерика и аз осъзнахме, че най-хубавото ни бъдеще е като едно семейство. За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР