Бъдещата съпруга на Мати Хийли се подиграва на настоящата тенденция

...
Бъдещата съпруга на Мати Хийли се подиграва на настоящата тенденция
Коментари Харесай

Годеницата на Мати Хийли Габриет се подиграва на подигравките с плъхове и прегръща тенденцията „горещи гаджета-гризачи“

Бъдещата брачна половинка на Мати Хийли се подиграва на актуалната наклонност на „ горещи гаджета-гризачи “ и тези, които са безапелационни по какъв начин наподобява годеникът като плъх.

Габриет, която неотдавна разгласи годежа си с фронтмена на The 1975, се включи в обществените медии в сряда вечерта, с цел да показа поредност от мъже-знаменитости, които са разказани като „ кодирани от Рататуй “ – с нейния другар Мати е водещият образец.

По време на късата си връзка с Тейлър Суифт предходната година, Мати, най-големият наследник на звездата от Loose Women Дениз Уелч, беше грубо наименуван „ Плъх Хийли “ от доста ядосани Swifties, които смятаха, че техният кумир би трябвало да е излизат с някой, който е по-подходящ за усета им.

Но наподобява, че бъдещата госпожа Хийли, която има обаятелен домакински любим плъх, е напълно за метода на живот с гризачи. Публикувайки в своите Instagram Stories, Габриет показа няколко слайда от скорошната обява на Glamour Germany, отдадена на известните „ горещи гаджета-гризачи “.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР