Кандидатите за народни представители на БСП за България от 2-ри

...
Кандидатите за народни представители на БСП за България от 2-ри
Коментари Харесай

Жители на Поморие изразиха подкрепата си към инж. Петър Кънев

Кандидатите за народни представители на „ Българска социалистическа партия за България ” от 2-ри МИР Бургас показаха предизборната платформа на социалистите на среща в Поморие.
В диалог с поданици на морския град лидерът на листата инж. Петър Кънев и вторият Тодор Байчев припомниха, че Българска социалистическа партия е единствената партия, чийто представители не влязоха в споразумения, не участваха в сглобки и устояха на всички изкушения на властта.
Инж. Кънев съобщи, че в този момент е значимо предприемането на незабавни дейности за първите 100 дни на ръководството, с цел да се овладее инфлацията. 
Той напомни обществените придобивки, които партията съумя да обезпечи на хората при присъединяване си в ръководството - безвъзмездни детски градини, увеличение на минималната работна заплата, на пенсиите, на майчинските, както и понижаване на налозите за работещите млади фамилии.
Срещата продължи под формата на разговор. Присъстващите споделиха какви са техните упования към претендентите за народни представители и разясниха съответните проблеми, касаещи Поморие. Те показаха своята поддръжка към инж. Петър Кънев и листата на „ Българска социалистическа партия за България “.
Кандидатите за депутати приканиха присъстващите да правят оценка партиите по резултатите, които са постигнали през времето, а не по техните обещания и да заложат на тези от тях, които са диалогични и които са потвърдили, че са постоянни и сигурни в своите дейности.
Те приканиха хората към интензивност в изборния ден и за поддръжка с бюлетина номер 24, с цел да могат бъдещите представители на социалистите в Народното събрание да осъществят политиките в поддръжка на хората, които Българска социалистическа партия предлага. Представителите на „ Българска социалистическа партия за България “ изразиха увереност, че ще имат добър резултат на идните избори.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР