Някои от феновете на Тейлър Суифт искат да знаете три

...
Някои от феновете на Тейлър Суифт искат да знаете три
Коментари Харесай

Проблемите с билетите на Тейлър Суифт могат да доведат до политическа ангажираност

Някои от почитателите на Тейлър Суифт желаят да знаете три неща: Те към момента не са на 16, имат кариери и запаси и тъкмо в този момент са ядосани. Това е мощен политически мотиватор, споделят откривателите.

Вижте какво ги накара да създадат Ticketmaster.

Започна на 15 ноември, когато милиони се събраха в предварителна продажба за дълго чаканото турне Eras Tour на Swift, в следствие при произшествия, дълготрайно очакване и неистови покупки. До четвъртък Ticketmaster беше отменил общата продажба, базирайки се на незадоволително оставащи билети и предизвиквайки стихия от отвращение от страна на почитателите. Самата Суифт сподели, че тестването „ в действителност ме вбесява “.

Ticketmaster се извини, само че неприятната кръв към този момент беше посята. И в този момент почитатели - и политици - започнаха да работят по него.

Съединени американски щати. Представителят Александрия Окасио-Кортез насочи Swifties към мястото, където могат да подадат тъжби към Министерството на правораздаването на Съединени американски щати. Множество основни прокурори - в това число в Пенсилвания и Тенес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР