В края на май ни очакват два важни транзита -

...
В края на май ни очакват два важни транзита -
Коментари Харесай

Любовен танц на Венера и Юпитер ще донесе голямата любов на тези зодии през юни

В края на май ни чакат два значими преноса - и Венера, и Юпитер минават в зодия Близнаци. Готови ли сте за нови завършения в любовта? Бързо проверете дали и вашата зодия е измежду тези, на които Вселената е подготвила подарък под формата на нова и огромна обич.

Венера ще бъде в Близнаци от 23 май 2024 година до 17 юни 2024 година, Юпитер от 25 май 2024 година до 9 юни 2024 година

Близнаците са един от най-любопитните и любознателни знаци на зодиака, които обичат да вкусват живота. Под въздействието на тази зодия ставаме по-отворени към другарство с други хора, съдействие, а също и към проучване на нови аспекти на света. Също по този начин е значимо да запомните, че въздушните знаци на зодиака са склонни да се „ дистанцират “ от страстите си. Те са привикнали да ги рационализират, вместо да ги изживеят.

Изграждането на дълбоки, интензивни прочувствени връзки може да е мъчно през този интервал, само че тези 4 зодии ще съумеят да намерят любовта все пак!

Близнаци

Близнаци, през юни ви чакат световни промени! За първи път от 12 години Венера и Юпитер влизат дружно във вашия знак, което последно се случи през юни 2012 година Спомнете си какви значими сантиментални събития се случиха тогава и бъдете сигурни, че тъкмо в този момент същинската обич може да пристигна при вас!

Бъдете подготвени да хвърлите нов взор върху себе си, живота си и вярванията си. Не бягайте от новия метод на живот – той ще ви води до нови висоти.

Везни

През този директен интервал се вслушайте в интуицията си!

За въздушните знаци е мъчно да се доверят на Вселената - само че най-малко се пробвайте да не пропъждате тези известия и мисли, които ще ви споходят. Те ще ви подскажат по какъв начин да действате, с цел да разширите своя бранш на обич и материално благосъстояние.

Стрелец

Ретроградното придвижване на Плутон, почнало при започване на май, принуди Стрелците да преразгледат обществения си кръг. Време е за нови запознанства! Транзитите ще обиден вашия 7-ми дом, който дава отговор за дълготрайни партньорства и брак.

През този интервал обаче може да почувствате възприятие на незадоволеност - има толкоз доста от вашата обич, само че няма с кого да я споделите. Опитайте да посетите нов клуб или да отидете на забавно събитие - там може да срещнете човек, с който сте родени един за различен.

Риби

Въпреки че 4-ти дом - и това е този, който ще бъде обиден от преноса - нормално се свързва с родителския дом, само че не се лимитира до него.

Риби, обърнете внимание по-отблизо на остарели познати или на тези сътрудници, които вашите родители са харесали! Може да откриете, че това грозновато момче от прилежащата къща е пораснало и се е трансформирало в заслужен и прелъстителен мъж.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР