Непрекъснато лаене, злополуки в банята, бягство от стаята - пътуването

...
Непрекъснато лаене, злополуки в банята, бягство от стаята - пътуването
Коментари Харесай

Как да си осигурите спокойно пътуване с домашния любимец?

Непрекъснато джавкане, злополуки в банята, бягство от стаята - пътуването с домашни любимци е обособена форма на изкуство. Затова, в случай че се постанова или държите да пътувате с кучето, ето няколко съвета, които е добре да следвате:

Изберете верния хотел за домашни любимци

Има два типа хотели, подобаващи за домашни любимци - такива, които толерират наличието на вашия окосмен другар и такива, които ги посрещат с необятно отворени прегръдки. Търсете втората категория.

Избирането на верния хотел също зависи от самата дестинация. Има ли паркове наоколо? Места, където можете да изведете вашето кученце на разходка? Заведения, приемащи кучета?



Изчакайте кучето да привикне към новата среда, преди да го оставите единствено

Добра концепция е да планирате пътуването си, тъй че да не се постанова да оставяте кучето си незабавно след идването. Най-малко прекарайте нощта с тях, преди да ги оставите сами. Има огромна възможност те да не се усещат удобно на новото място и е по-вероятно да лаят или да предизвикват безпокойствие.



Подгответе стаята и кучето за вашето неявяване

Уверете се, че всички прозорци и порти са затворени и сложете на знак „ не безпокойте “ на вратата, информирайте на рецепцията за вашето неявяване при положение на неотложност. Може да оставите тениска, която мирише на вас, дружно с леглото на вашето куче от вкъщи. Ако има опция, изберете стая надалеч от зони с огромен трафик, като асансьора, тъй като може да помогне доста за спокойствието на косматите пасажери.

Добра концепция е да оставите в стаята разсейващи неща като играчки или здравословни лакомства.

Обучете кучето си добре и овреме

Всяко куче, което ще пътува, би трябвало да бъде подготвено да се усеща комфортно и това би трябвало да стане доста преди да тръгне на пътуването. Разбира се, това зависи напълно от вас, по тази причина, взимайки го, мислете в тази посока. 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР