Финансова доминантка разкри как мъж й плати почти $2500 за

...
Финансова доминантка разкри как мъж й плати почти $2500 за
Коментари Харесай

Жена плати над $2K за брутен акт

Финансова доминантка разкри по какъв начин мъж й заплати съвсем $2500 за педикюр, само че като част от договорката тя трябваше да изпрати отрязъци от ноктите си в дома му.

Минки Мина, на 23 години, постоянно се е интересувала от секс и връзки и един ден слуша подкаст, в който гостува финансова доминантка.

Финансовата доминантка е жена, която има подчинени, които са щастливи да се разделят с пари или дарове, с цел да завоюват нейната любов. Може да е всичко - от предпочитание да видите защо дамата харчи парите им до отвод от всевъзможен финансов надзор. Някои даже желаят да бъдат унизени за наслаждение.

„ Помислих си: „ Боже мой, какво е това? “ Тя говореше за това по какъв начин мъжете ще й заплащат, с цел да ги тормози, и ще им се размине “, сподели тя.

„ След това започнах да продавам онлайн наличие за възрастни преди към две години и това се случи някак естествено. Имах хора, които ме питаха за всевъзможни поръчки и по-късно някой ме попита дали бих направил „ findom “. Казах безусловно и оттова потегли. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР