Не одобрявам мярката за въвеждане на зелени сертификати, защото смятам,

...
Не одобрявам мярката за въвеждане на зелени сертификати, защото смятам,
Коментари Харесай

Николай Малинов: С един телефонен разговор с Кремъл мога да осигуря евтин газ за България

Не утвърждавам мярката за въвеждане на зелени документи, тъй като считам, че тези права и свободи, за които човечеството епохи се е борило, няма по какъв начин с една здравна заповед да бъдат погазени. Това сподели водачът на партия " Русофили за възобновление на отечеството " Николай Малинов в предаването " Лице в лице " по бТВ. „ И в този актуален свят, аз мисля, че по този начин както живеем свободно с рака, със СПИН, по този начин и тук това не би трябвало да бъде за сметка на стопанската система и за сметка на свободата на хората ".

Не бива хората да се осъждат за техните мисли, идеали и за това, което приказват - по този начин Малинов отговори на водещата на въпроса ѝ за това, че той е обвиняем за шпионаж. „ Хора се съдят за каузи. В правото има хипотеза за непорочност. Тази хипотеза беше неведнъж потъпквана от българската прокуратура и в съда аз съм уверен, че ще потвърдя своята непорочност. Но ние в нашата организация осъзнахме, че без партийно-политическо продължение русофилството е обречено да изчезне. Този задаващ се фашизъм русофобията е на път да се трансформира в пример на актуален фашизъм ".

По тематиката за газа - предходната седмица Унгария подписа контракт за 15 година газ по „ Турски поток " за към 250 при борсова цена сега към 1300, добави Малинов. „ Т.е., в случай че българските политици желаят да ги срещна с виновните фактори в Москва, с цел да сключат такива контракти, ще ги свържа. Същото ще направя, в случай че става дума за тока, който сега е най-малко 5 пъти по-скъп, в сравнение с в Русия. Ако не желаят съветски, мога да ги свържа и с Украйна, да им кажа от кое място да си купят по-евтин ток. Това визира и туристите и така нататък, само че това е друга тематика. Тръбопроводът е 475 км, влиза в едната част на България, отива във втора част на България, отпътува в трета част на България. При изискване, че без да е 475 км, трасето можеше да е 170 км от Ихтиман до Димитровград без спомагателни компресори и така нататък "

Кримският народ направи референдум, с който 97% от популацията реши да се причисли към Русия, безапелационен е Малинов. „ Въпросът не е или Изтока, или Запада. А въпросът е и съветските пазари, и китайските, и махането на глобите против Русия, и неистеризирането на тази хибридна война. Това, което аз предлагам е не или/или, а и/и. аз считам, че НАТО е нездравословно за България по простата причина, че това което имаме като исторически опит сред Гърция и Турция, в случай че имаме експанзия от друга натовска страна, ние не можем да бъдем предпазени. Затова в политическите структури на НАТО - да, във военните структури - не. И конкурентното преимущество на България е точно в това, че има положителни връзки в Европа, Русия, Турция, Китай. "

Задължително ще предизвиквам референдум за излизането на България от НАТО, само че първо би трябвало да бъдат изменени законите, тъй като аз съм срещу вдигнатия пестник и във вътрешната, и във външната политика, ние би трябвало да гледаме и на изток, и на запад, да уточним националните си цели, съобщи още Малинов.

България би трябвало да купува енергоресурси оттова, където е най-изгодно, добави още Малинов. „ Пет пъти по-евтина газ може да идва от Русия. Какъв е казусът да си купуваме на 300 $ газ през тази тръба, за какво го купуваме през борсата на 1300, луди ли сме? 290-300 $ сега дълготрайните контракти на „ Газпром ". "

И извън, и от вътре, особено закона „ Магнитски " не бих го оправдал по никакъв метод, Министерство на финансите на Съединени американски щати разпорежда по целия свят и всички козируват, в умозаключение сподели Малинов. „ Това са български жители, би трябвало да ги съди български съд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР