Найлоновите чорапогащи са важно нещо в гардероба на всяка жена.

...
Найлоновите чорапогащи са важно нещо в гардероба на всяка жена.
Коментари Харесай

Как да не се късат найлоновите чорапогащи около палците: 7 трика

Найлоновите чорапогащи са значимо нещо в дрешника на всяка жена. Но те не се разграничават по продължителност. Особено постоянно чорапогащите се късат към палците.

За да се избегне бързото появяване на дупка, както и да се удължи живота на чорапогащника, има няколко трика:

1. Винаги купувайте единствено вашия номер чорапогащници. Не ги опъвайте доста към пръстите. От непрекъснатото мощно обтягане чорапогащите ще се скъсат доста бързо. Ако чорапогащите са малко по-малки, а вие непрекъснато ги опъвате нагоре, тогава очаквайте да се скъсат по-бързо.

2. Ако чорапогащникът има тегел, пробвайте се да го поставите в средата на нокътя на палеца, когато го слагате. Тогава триенето с обувките ще падне върху стегнатия тегел и ще защищити найлона от разкъсване.

3. Ако би трябвало да си обуете чорапогащник, а по-късно ботуши или боти, не забравяйте да си обуете и чорапи. Те ще предпазят деликатния найлон от директното търкане с обувките и ще удължат живота му.

4. Да предотвратите появяването на дупки на палеца ще ви помогне в точния момент направеният педикюр. Ноктите би трябвало да бъдат къси, не би трябвало да драскат плата.

5. Модерните модели оферират на дамите към този момент и чорапогащи без уплътнител. Това е чудесна опция за сандали. Не е нужно да се притеснявате за появяването на дупка на палеца.

6. Винаги обръщайте внимание на уплътнителя на пръстите на чорапогащника. Колкото по-плътен е той, толкоз е по-малка вероятността бързо да се скъса чорапогащника.

7. Не носете прекомерно тесни обувки. Не единствено найлоновите чорапогащи страдат от непрекъснатото търкане и се появяват дупки, само че и краката също страдат. Здравословното положение на краката ви би трябвало да бъде преди всичко.

Ако, въпреки всичко, се появи дупка на чорапогащника, незабавно я зашийте. По този метод запазвате дрехата от преждевременното изхвърляне. В противоположен случай дупката ще се усили. Трябва да се обърне внимание и на плътността на чорапогащите. Най-плътен материал има по-малка възможност да се скъса.

Всяка жена желае да наподобява съвършено. Найлоновите чорапогащи с дупка или бримки доста скапват външния тип. Ето за какво е значимо да се следи тяхната целокупност. Когато избирате подобаващ модел чорапогащи, би трябвало да обърнете внимание най-вече на материала и размера. С вярното носене и грижа постоянно ще бъдете неустоими, а чорапогащите няма да се скъсат на първия ден след покупката.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР