Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство след по-малко

...
Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство след по-малко
Коментари Харесай

Защо Меган отхвърля посещението в Обединеното кралство, тъй като Хари ще се върне за събитието Invictus Games, обяснено от експерт

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство след по-малко от две седмици, с цел да отпразнува десетгодишнината от Invictus Games - само че Меган Маркъл е малко евентуално да се причисли към него, разкри кралски специалист.

39-годишният херцог на Съсекс разгласи проектите си да участва на Службата на благодарността в катедралата " Свети Павел " на 8 май - само че не загатна брачната половинка му да се причисли към него по време на пътуването. Семейство Съсекс се реалокира в Съединени американски щати, откакто се отдръпна от кралските отговорности през 2020 година и връзките им с кралското семейство са много мразовити от този момент.

Въпреки че 42-годишната Меган постоянно се появява до брачна половинка си в Invictus Игри, тя евентуално ще пропусне празненствата в Обединеното кралство заради възприятията на „ неприязън “ към нея в страната, съгласно кралския специалист Ричард Фицуилямс.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете на.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Къде ще отседне принц Хари, когато се върне в Обединено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР