Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през следващите

...
Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през следващите
Коментари Харесай

Принц Хари се връща във Великобритания до дни

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през идващите дни, само че Меган Маркъл няма да се причисли към него, оповестява Mirror.

Той ще участва на службата за признателност в катедралата Сейнт Пол в сряда, 8 май, удостовери представител на Invictus Games. Това следва дни на спекулации дали той ще участва на службата, която ще означи 10-годишнината от игрите за ранени военнослужещи и дами. Очаква се артистът Деймиън Луис да рецитира поемата Invictus в St Paul`s.

Изявление, оповестено в сметките на Invictus Games в обществените медии, гласи: „ Фондацията Invictus Games ще отпразнува 10 години смяна на живота и избавяне на животи с „ Служба на благодарността “ в катедралата Сейнт Пол на 8 май. Към нас ще се причисли нашият патрон, принц Хари, херцогът на Съсекс, артистът Деймиън Луис и членове на международната общественост Invictus, с цел да отбележат събитието. "

В изказването не се споделя, че Меган Маркъл ще участва. Събитието е планувано единствено два дни откакто синът на Хари Арчи отпразнува своя пети рожден ден. Игрите Invictus бяха учредени от принц Хари, херцогът на Съсекс в партньорство с Министерството на защитата, което организира първото събитие в Лондон от 10 до 14 септември 2014 година

Следващите игри през 2025 година ще се проведат във Ванкувър и Уислър, Канада. Той ще бъде първият, който включва зимни адаптивни спортове, като алпийски ски, скандинавски ски, скелетон и кърлинг в инвалидни колички. Хари и Меган се отдръпнаха като старши работещи членове на кралското семейство при започване на 2020 година и се реалокираха в Съединени американски щати малко по-късно.

Сега двойката живее в Монтесито, Калифорния с двете си деца, принц Арчи, четири, и принцеса Лилибет, две. Херцогът и херцогинята участваха на авансово събитие за игрите в Съединени американски щати предходната година. След като загуби борбата си за сигурност против Министерството на вътрешните работи по-рано тази година и се базира на опасенията си за сигурността си в Обединеното кралство, се говореше, че той може да избере да се появи на идната работа за Деня на благодарността посредством видео връзка или авансово записано известие, вместо да участва на човек.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР