Най-известният ситком от 90-те Приятели не само че придоби неочаквана

...
Най-известният ситком от 90-те Приятели не само че придоби неочаквана
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Кортни Кокс - като две капки вода

Най-известният ситком от 90-те " Приятели " освен че закупи непредвидена известност през годините и донесе невероятна популярност на актьорите, само че съумя да трансформира сътрудници в най-хубави другари. Такъв е казусът с Кортни Кокс и Дженифър Анистън, които не стопират да се поддържат през годините и да показват, че в Холивуд не всичко е пари и подправени връзки. 

И тази година Кокс не пропусна да поздрави обичаната си другарка със селфи, на което двете наподобяват като сестри близначки – с идентични прически и с идентични очила: " Независимо какъв брой старания полагаш... има единствено една единствена Дженифър Анистън. Честит рожден ден, скъпа приятелко! Обичам те! ", това написа брюнетката в Инстаграм профила си. Снимката провокира необикновен възторг в обществените мрежи, като за негативно време събра съвсем 3 милиона лайка. 
    View this post on Instagram         
No matter how hard you might try... there’s only one Jennifer Aniston. Happy birthday my dear friend @jenniferaniston! I love you

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Feb 11, 2020 at 12:16pm PST

20 години след старта на " Приятели " актрисите, които изиграха паметните Моника и Рейчъл в сериала, не престават да прекарват доста време дружно, като постоянно означават важните събития в обща компания, изключително рождени дни и фамилни празници. За да показва любовта си към Джен, Кортни с необикновен триумф копира външния тип на приятелката си, а посланието е в действителност прочувствено – какъв брой неповторима е Анистън. В обществените мрежи почитателите побързаха да разясняват, че двете в действителност са като две капки вода, все едно са сестри сестри близначки, като съгласно тях това е и най-хубавата им фотография дружно.  

 
Дженифър Анистън показа тайната си за съвършен тип на аления килим
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР